Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Skandináv hangulat – új JYSK kollekció

Dátum:

Kategória: Lakberendezés

Címkék: Hálószoba

Novemberben útjára indítottuk a Skandináv Hangulat kollekciónkat, ami ágyneműhuzatokat, díszpárnákat, mécsestartókat, lámpásokat és tálakat foglal magába. A termékeket az aktuális trendeknek megfelelően választottuk ki.
„A kollekció segít vásárlóinknak abban, hogy megtalálják az egymáshoz illő termékeket, amelyekkel ők is létre hozhatnak egy skandináv hangulatú teret otthonukban,” mondja Katrine Kruuse, Range & Design Manager.


Mór minták a skandináv fénnyel kombinálva

A Skandináv Hangulat trend alapja a marokkói ihletésű egyedi minták és különleges nyomatok kombinálása a skandináv fénnyel és könnyedséggel. Színei a fehér, és a szürke különböző árnyalatai feketével kombinálva. Az anyagok természetesek és nyersek, mint a fa, a pamut és a vászon.
„Amikor a termékeket csak egyszerűen a polcon bemutatva látjuk, nehéz lehet elképzelni, hogyan passzolnak össze. A Skandináv Hangulat koncepció segítségével meg tudjuk mutatni, hogyan illenek egymáshoz különböző csoportok termékei, és ki tudjuk emelni a teljes választékunkra és identitásunkra jellemző skandináv vonalat, mind áruházainkban, mind a közösségi médiában,” mondja Katrine Kruuse.


Hogyan alakíthatod ki az új trendet otthonodban?

Ha szeretnéd az új skandináv trend szerint berendezni hálószobádat, akkor válaszd a DICTE ágyneműhuzatot a BAKKEBJERG asztallal. A DICTE ágyneműhuzat kétoldalas, két eltérő mintával. ehhez jól illenek a különleges mintájú KRESTIAN mécsestartók és a FRIDOLIN tálak.

DICTE ágyneműhuzat KRESTIAN mécsestartókkal

A kollekció negyedévente megújul 

November elsején idul útjára a Skandináv Hangulat kollekciónk a JYSK-ben. Áruházainkban és online is megtalálod résztvevő termékeinket.

A kollekcióban szereplő termékek negyedévente megújulnak majd, hogy követni tudjuk az aktuális lakberendezési trendeket.

FRIDOLIN tálak

REINMJELT díszpárna

GUDMAN lámpás

ASNAN dekorációs betűk