Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Hagyományos, piros karácsonyi trend a JYSK-ben

Piros karácsonyról álmodsz?

Dátum:

Kategória: Karácsony

Címkék: Karácsony, Dekoráció, inspiráció

Ahogyan közelednek az ünnepek, ideje végiggondolni a karácsonyi díszítést és eldönteni, mi tükrözi a legjobban a stílusunkat és azt, akik vagyunk. Sziporkázó karácsonyra vágysz, ezüst és arany csillogással - vagy szívesen felfedeznéd a skandináv karácsony hangulatát a "hygge"-vel?


A hagyományos skandináv karácsonyi díszítés általában piros-zöld színben pompázik. A bájos sipkás-szakállas manók és kis télapók az ünnep mókás kis részletei.Az egyszerű piros és krémszínű gallyacskák kedves és finom hatású díszítőelemek.


A dánok nagyon szeretik a decemberi vasárnapokat, amikor apró ajándékokat adnak egymásnak - a várakozás így sokkal könnyebb.


Szabadítsd fel kreativitásodat, és díszítsd fel a karácsonyfát a kedvenc díszeiddel, például a HELIOTROP gömbökkel vagy szív alakú, kedves szövegű kerámiadíaszekkel.


A JYSK-ben a karácsonyi égősorok széles választéka is megtalálható, amelyek bármelyik otthont vagy kertet szebbé varázsolnak. Ezek között van hagyományos karácsonyi izzósor és különlegesebbek is, például a GRENDAL, amely apró erdei gombákat formáz.


Dániában nagyon fontos a karácsonyi vacsora és az egyéb, étkezésekhez kapcsolódó szokások, úgyhogy fontos a szép, hívogató asztali dekoráció.


Az apró részletekben megmutatkozó, sokszor egy kissé talán gyerekesnek is nevezhető humor fontos szerepet játszik a dán karácsonyi díszítésben.


A már meglévő, csinosan becsomagolt ajándékok is szolgálhatnak díszítőelemként - bár a gyerekek számára lehetséges, hogy ez túl nagy kísértés...