Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
NORDSTRAND napozóágy boldog apukával

Mutasd ki törődésedet apukád iránt

Dátum:

Kategória: Inspiráció

Címkék: apák napja

Június 17-én itt az idő, hogy kifejezd apukádnak odaadásodat és háládat a segítségért, bíztatásért és minden másért amit neki köszönhetsz. „Na de mit lehet egy apának venni...?!” – juthat eszedbe a kérdés. A szokásos ajándékok közé sorolhatjuk a zoknikat vagy az ezredik parfümöt, esetleg a „Legjobb apa” bögréket és társait is. Ebben az évben viszont legyen az az egyik elhatározásod, hogy több időt szánsz az ajándékválasztásra, hiszen egy apukának ajándékot venni nem lehetetlen küldetés! Mi segíteni szeretnénk neked ebben, így négy féle apatípust kategorizáltunk: a nyugodt, az igényes, az aktív és a pihenni szerető. Ezek alapján persze ajándékötletet is biztosítunk számodra.

Ajádékok a nyugodt apák számára

Melyik férfi nem szeret a munkája után kényelembe helyezkedni, és tévét nézni, újságot vagy hírportált olvasni? Ezt használd ki és ajándékozz apukádnak egy elengedhetetlen eszközt ehhez: egy karosszéket.  A megfelelő kényelmet mi sem biztosítja jobban, mint a puha fotel, így apukád a hosszú nap után teljesen kihasználhatja szabad óráit.

[][]

Ajándékok igényes apukák számára

Apukád reggelenként szeret több időt tölteni a tükör előtt? Ez nem meglepő, hiszen a szépségipari termékek már nem csak a nők számára nyújtanak megoldásokat! Az alábbi termékekkel éreztetheted apukáddal, hogy te is törődsz egészségével és ápoltságával.

[][]

Ajándékok aktív apukák számára

Ha apukád szereti a természet vibrálását és a jó időt, akkor akár te is garantálhatod számára a hangulatos munkavégzést a kertben, erkélyen. Az alábbi kerti bútorokkal, függőággyal segítheted őt abban, hogy az otthoni munkavégzés folyamata hatékonyabban legyen.

[][]


[][]

Ajándékok a pihenni szerető apukák számára

Apukád sokat dolgozik, így a kedvenc pillanata a napban amikor vízszintesbe teheti magát? Vagy amikor még gyerek voltál, annyi álmatlan éjszakát okoztál neki, hogy még a mai napig sem tudta kipihenni? Ajándékozz neki egy kényelmes párnát vagy jó minőségű paplant, így most már te is hozzájárulhatsz a pihenéséhez.

[][]

Az apák napja

Az anyák napja mellett nem szabad elfelejteni az apukák kulcsszerepét sem. Magyarországon június harmadik vasárnapján ünnepeljük őket, de figyelembe kell venni azt, hogy ez a dátum számos országban különbözik (februártól kezdve decemberig minden hónap jellemző).  Maga a hagyomány régi gyökerekre nyúlik vissza, már a 20. század elején is jelen volt az ünnepnap az anyák napja párjaként.