Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Felújható matrac

Mi a legjobb megoldás a vendégeid számára?

Dátum:

Kategória: Otthon

Címkék: alvás, vendégek

Az élet egy másik városba vagy országba sodort Téged a tanulmányaid, a párod vagy a munkád miatt? Az új környezet vibráló lehet, viszont azért jól esik néha napján felfrissíteni az emlékeket és nosztalgiázni a szeretteiddel. Feltételezhetően nem csak te utazol haza, hanem ők is jönnek hozzád látogatóba, és valljuk be, faragatlanság ilyenkor hotelbe küldeni őket, ha nálad is van elegendő hely. Ha nincs vendégszobád, a nappali is megfelelő helyszín pár nap erejéig. Amikor vendégeket fogadsz, a maximális kényelem biztosítása elengedhetetlen. Ebben segítenek neked a felfújható gumimatracok, összecsukható ágyak vagy összehajtható matracok! 


Felfújható gumimatrac

A felfújható gumimatrac egy nagyon kényelmes megoldás. Amikor szükséged van rá, rendes ágyméretűvé varázsolható, viszont amikor már nem vennéd hasznát, meglepően kicsi helyen is elfér. Van olyan modell, amiben beépített pumpa található, de a klasszikus, kézi pumpás verziók széles választéka is megtalálható. 

Előny 1.0: Nagyon könnyű tárolni, hiszen nagyon kicsi helyen is elfér

Előny 2.0: Egyszemélyes és kétszemélyes verzióban is megvehető  

Hátrány 1.0: A tartózkodás alatt sok helyet foglal el, napközben nehéz tárolni (hacsak nem engeded le minden nap)

Hátrány 2.0: A lábpumpás modellek sok energiát vesznek igénybe[][]

 

Összecsukható ágyak 

Igazából az összecsukható ágyak szinte teljesen olyanok mint a rendes ágyak, annyi különbséggel, hogy középen szó szerint össze lehet csukni őket, így kényelmesen tárolhatók. Vannak olyan modellek, amelyeknek még kereke is van, így könnyen mozgathatók így ez segít a tárolásukban. Elég kényelmesek, viszont ügyelni kell arra, hogy nem mindennapi használatra tervezték őket.  

Mielőtt beszereznél egyet, ellenőrizd az ágy nagyságát kinyitott helyzetben. Ha a vendégeid általában magasak, figyelj erre. Persze az ágy méreteit összecsukott helyzetben is vizsgálnod kell. Biztos, hogy elfér oda, ahova tenni szeretnéd? Ha nem, akkor érdemes tovább kutakodni.

Előny 1.0: Könnyű összecsukni, így akár minden reggel oda lehet helyezni a sarokba

Előny 2.0: magas lábakon áll, így könnyebb kikelni belőle reggel

Hátrány 1.0: Sok helyet foglal el, amikor nem kell használni  

Hátrány 2.0: Az esetek nagy százalékában csak egyszemélyes verzióként lehet beszerezni


Összehajtható matracok 

Ezeknek a matracoknak általában 3 részegysége van, amik mentén össze lehet csukni őket. Ezek összefüggőek egymással, tehát nem 3 külön részből állnak, csak 3 választóvonal mentén lehet őket összehajtani. Ezért is elképesztően egyszerű a tárolásuk és a használatuk. A vendégek számára általában minél vastagabbak, annál kényelmesebbek.

Előny 1.0: Könnyű a tárolása

Előny 2.0: Olcsó megoldás

Hátrány 1.0: Kevésbé kényelmes a felfújható gumimatrac vagy az összecsukható ággyal szemben

Hátrány 2.0: Nagyon közel van a föld, így reggelente kényelmetlen a felébredés  [][]


Érdekel, hogy hogyan tudnád még otthonosabbá varázsolni vendégeid számára a nappalidat? Olvasd el az ehhez kapcsolódó blogunkat!