Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Kerti Hét | 20-50% kedvezmény számos kerti termékre

Black Friday a JYSK-ben

Mi az a Black Friday?

Dátum:

Kategória: Inspiráció

Címkék: Black Friday, akció

Mi az a Black Friday? Röviden, a különleges akciók napja, amikor a kereskedők a legjobb ajánlatokkal várják a vásárlókat. Sok áruház ilyenkor hosszabbított nyitvatartással várja a vásárló tömeget.

A nagy karácsonyi vásár kezdete a Black Friday

A Black Friday mindig november utolsó pénteke. Különösen jó lehetőség ez a vásárlóknak arra, hogy komoly összegeket spóroljanak a karácsonyi ajándékokon, mindezt jóval az ünnep előtt. Ezért a Black Friday a karácsonyi vásár kezdetét is jelöli.

A különleges ajánlatok ünnepi hagyománya

A Black Friday hagyománya az Egyesült Államokból indult el, ahol a 90-es években kezdett elterjedni. Amerikában a hálaadás után ünneplik a Black Friday-t. Sok közalkalmazott és irodai dolgozó ilyenkor szabadnapos, ami az utolsó karácsony előtti ünnepnap. A nagy áruházak mint a Macy's karácsonyi parádét is szerveznek.

A Black Friday vásárlás már Európában is egyre népszerűbb, így mi is élvezhetjük a legjobb ajánlatokat, már jóval karácsony előtt, november negyedik péntekén - annyi különbséggel, hogy nálunk nem kapcsolódik hozzá ünnepnap.

Miért hivják Black Friday-nek?

Az amerikaiak Black Friday-nek nevezték el ezt a napot. Az elnevezés elsőre elég negatívnak tűnhet, de jó oka van amiért így hívják. A kifejezés Philadelphiából ered, és a hálaadás utáni sűrű forgalomra utal.

A Black Friday online előnyei

A Black Friday online vásárlás egyre népszerűbb. Nem kell hosszú sorokat kiállni a többi akcióvadásszal, hanem kényelmesen a kanapén ülve megtalálhatod a legjobb ajánlatokat. Online vásárlásnál azt is megúszod, hogy fölösleges köröket fuss olyan termékek után, amiket már kiárusítottak.

Black Friday 2021. november 25-től

A Black Friday vásárlás mára az egész világon népszerű lett. Sok helyen már nem is egy napra, hanem egy egész hétvégére kiterjesztik a fantasztikus akciókat. A JYSK-ben már november 25-től egészen vasárnapig, november 28-ig vásárolhatsz Black Friday ajánlatainkból.