Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Nordic Mood a hálószobában

Megújult Nordic Mood kollekció a hálószobádhoz!

Dátum:

Kategória: Inspiráció

Címkék: nordic_mood

Augusztus vége felé mindenki kezd átállni a meleg nyári időjárásról a hűvösebb időszakra. Az új Nordic Mood kollekcióval ez könnyedén mehet neked is! Termékeinkkel őszies, pihentető hangulatot teremthetsz hálószobádban, így kényelmesen relaxálhatsz és elmélkedhetsz az elkövetkezendő időszakról. 

A mostani kollekció hangsúlya a textíliákon van. Így a kényelmes ágyneműk, puha szőnyegek és a stílusos díszpárnák elengedhetetlen elemei a mostani időszaknak. 

A kiegészítők mellet egy kompakt kisasztalt és tároló dobozokat is megtalálhatsz. A színek pedig a luxusérzetet keltik: a kék és a szürke árnyalatai keverednek, ezzel is harmóniát teremtve a lakásodban. 


A termékek tökéletesen passzolnak egymáshoz, de persze egyenként is beszerezhetőek, így a saját ízlésedhez formálhatod a lakásodat. A Nordic Mood kollekciónkra külön hangsúlyt helyezünk a boltokban, így te is könnyedén fellelheted őket: csak kérdezd dolgozóinkat erről és örömmel segítenek neked.

A termékek elérhetőek online és a JYSK áruházakban is augusztus 29-től. 

Tények a Nordic Mood kollekcióról

Dizájn csapatunk az év négy szezonjában állítja össze a különleges, adott évszaknak megfelelő Nordic Mood kollekciót, ami csak limitált ideig elérhető. Így te is felpezsdítheted a lakásod atmoszféráját, és lakberendezőnek érezheted magad!