Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
SCANDINAVIAN SENSE hálószobatextilek

Luxus a hálószobában

Dátum:

Kategória: Hálószoba

Címkék: Hálószoba

Szerda este van, a hét közepe, és a hétvége még nagyon távolinak érződik. A mosatlan ruha már határozottan nyomasztóan tornyosul, és porszívózni sem ártana. Ha szükséged van egy kis kikapcsolódásra a mindennapok szürkeségéből, csak cseréld le az ágyneműhuzatot és vitorlázz el Álomországba. Képzeld el, hogy egy csendes, nyugodt, fényűzően berendezett hotelszobában vagy, sötétítőfüggönnyel és a tökéletes ággyal. Egy végigaludt éjszaka vár, és utána finom reggeli az ágyba. 

Nincs is párja annak az érzésnek, amikor beburkolózol a tiszta, ropogós SCANDINAVIAN SENSE ágyneműhuzatainkba. 
 

[][]


A halvány színek és nyugtató minták segítenek kikapcsolódni, feloldani a feszültségeket és jelen lenni a pillanatban. A perkálszövésű pamut SCANDINAVIAN SENSE paplanhuzatok az alvást is stílusossá varázsolják. A finom, szorosan szőtt anyag rendkívül finom tapintást és kellemes matt textúrát kölcsönöz az ágyneműnek.

Élvezd a szállodai hangulatot egy szép pléddel, ugyanebből a sorozatból. Szép dekorációs elem és kellemesen selymes, meleg érzés beleburkolózni. A SCANDINAVIAN SENSE minőséget és gyönyörű dizájnt nyújt vásárlóinknak. A természet és más emberek tiszteletét szőttük bele ebbe a terméksorozatba.

 
[][]


A SCANDINAVIAN SENSE lakástextileket a skandináv környezet és az egyszerű életmód inspirálta. A puha, természetes pamut érett színei és finom mintái a békesség és nyugalom érzését hozzák el az otthonodba.


Bővebben a GOTS hitelesített organikus pamutról

A paplanhuzatok és a pléd is 100%-ban GOTS hitelesített organikus anyagokból van. Új terméksorozatunkban fürdőszobatextilek is találhatók. A sorozat minden tagja csúcsminőségű pamutból, selyemből, lenből vagy gyapjúból készült és a GOTS (Globális Organikus Textilstandard) címkéjét viseli. A GOTS hitelesítés a minőség garanciáján kívül azt is jelenti, hogy a termékek a környezetvédelmi előírások figyelembevételével készültek.

Emellett minden SCANDINAVIAN SENSE lakástextil renndelkezik OEKO-TEX® Standard 100 tanúsítvánnyal is, amely a világ vezető egészségügyi osztályozási rendszere.

AYA bed linen


 

Endre Social Media & Digital Coordinator

Comments