Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Különböző ülőgarnitúrák

Kerti úlőgarnitúrák mindenhova minden stílusban

Dátum:

Kategória: Kert

Címkék: kert, Kerti bútor, ülőgarnitúra, luxus

Egy kellemes meleg estén, vacsora után, miért mennél be, amikor még megpihenhetsz a kertben vagy a teraszon? Az egyik ok lehet a régi, kényelmetlen kerti bútor. De ha van elég hely a kertedben, akkor ne keress tovább. A kerti ülőgarnitúrák azt a luxus kényelmet nyújtják, amiről mindig is álmodtál, és nem utolsó sorban a barátok és a család is el fog férni.

Sok különböző ülőgarnitúra közül tudsz választani és mindnek más előnyei vannak. Anyagok tekintetében is találsz polyrattan, fa é fém szetteket. Mindnek megvan a maga előnye és hátránya. Egy jó kerti ülőgarnitúra igazi luxus hangulatot visz majd a kertedbe vagy a teraszodra. Már csak azt kell felmérned, hogy mennyi hely ál rendelkezésedre és melyik stílus illik hozzád a legjobban. Nézz szét nagyszerű ülőgarnitúráink között, biztosan találsz egy neked megfelelőt.

Polyrattan ülőgarnitúrák

A polyrattan, a rattan szintetikus változata. Különböző színekben is elérhető. Nézd meg ezt a két különböző szettet ugyanabban a környezetben. Itt jól látszik mennyit számít, hogy milyen színt választasz, és hogy az hogyan illeszkedik az összképbe. Te melyiket választanád?


Sok különböző stílusú kerti ülőgarnitúra közül választhatsz még. 
Fém és fa

Ha kedveled a minimalista, dizájner megjelenést, akkor a LEVANGER biztosan tetszeni fog neked. Alumíniumból és tartós, karbantartást nem igénylő műfából készült. Az oldalán van egy kisasztal és kétoldalasan is összeszerelhető, így a teraszodhoz tudod igazítani.De lehet, hogy a kisebb és szuperkönnyű bútorokat kedveled, ami az 50-es évek stílusát idézi. Dobd fel egy kisasztallal, egy báránybőr hatású szőnyeggel és egy szép lámpással, és máris van egy stílusos szetted.Vagy álmodozz arról, hogy a sivatagban a kedvenc koktélodat iszogatod, miközben ebben a kényelmes hintaágyban ringatózol.  


Érezd otthon magad a kertedben

Ha végre sikerült a kertedet vagy a teraszodat úgy berendezni, ahogy szeretted volna, és már csak arra vágysz, hogy feltedd a lábad és élvezd a munkád gyümölcsét, ne feledd az utolsó simításokat. Kerti kiegészítőkkel teheted igazán hangulatossá és egyedivé a környezeted. Lámpásokkal, szőnyegekkel, stílusos kaspókkal, puha díszpárnákkal és meleg plédekkel az átlagosból valami különlegeset varázsolhatsz.