Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Plédek és egyéb kiegészítők karácsonyra

Karácsonyi ajándék ötletek megfizethető áron

Dátum:

Kategória: Inspiráció

Címkék: Karácsony, inspiráció

Már csak egy hónap van karácsonyig, így már nem sok idő maradt az ajándékok megvásárlására. Mindenkinek van olyan családtagja akinek különösen nehéz ajándékot választani, akinek "megvan mindene". Ezért összeállítottunk három árkategória szerinti ajándék listát, ami reméljük megkönnyíti majd a választást. 

Megfizethető árú ajándékok 

Mit vehetsz azoknak akiknek mindenük megvan? Kitalálhatsz valami személyes meglepetést, például egy kollázst azokból a képekből, amik a legjobb közös élményekről készültek. Keretezd be vagy kombináld egy polccal, ahol kiállíthatja majd az ajándékod.

Két szép díszpárna is jó ajándék lehet, amit a fotelekben vagy a kanapén is használhatnak. Ha ismered a környezetet akkor viszonylag könnyű dolgod van. Ha nem ismered a színeket a lakásban ahova kerülnek, akkor csak válassz valami klasszikus vagy neutrális színt, ami mindenhez passzol.

Ha valaki olyat szeretnél megajándékozni, aki szeret relaxálni, kedveli a hosszú fürdőket, akkor nézd meg wellness kiegészítőinket.  Egy jó szivacs szett vagy illatos olaj is jó meglepetés lehet.

 

Díszpárnák karácsonyra

Közepes árfekvésű ajándékok

Egy pár jó minőségű, puha törölközővel sosem nyúlhatsz mellé. Törölközőre mindenkinek szüksége van, de az emberek ritkán áldoznak felsőbb kategóriás termékre, így ez egy nagyszerű ajándék lehet. 

Egy szép lámpa is jó meglepetés lehet, és még ez sem kerül sokba. Sokan elszámolják magukat amikor az otthonuk világítását tervezik. Ezért akár egy olvasólámpával is kimutathatod, hogy figyelsz a másikra és nem akarod, hogy hunyorogva kelljen olvasnia a kedvenc könyvét. Emellett sokan értékelik a praktikus ajándékokat. 
 

Lenyűgöző ajándékok

Jonstrup székeink egész Európában a legnépszerűbb termékeink között vannak. A jól sikerült formatervnek köszönhetően ez a sikeres termék nagyszerű ajándék is lehet. Nem csak az étkezőben de akár egy irodában is megállja a helyét.

Dekoratív és egyben funkcionális ajándék egy szép tükör. A szobában vagy előszobában nagyobb tér érzetét kelti.

Ha már a funkcionális ajándékoknál tartunk és szeretnéd valami igazán hasznos dologgal meglepni szeretteidet, akkor egy minőségi paplan vagy párna remek választás. Szép ajándék és egyben mások éjszakáit is jobbá teheted vele.

Paplan és párna választékunk is különböző kategóriákra van osztva, ár és töltőerő szempontjából is. Tartsd szem előtt milyen alvási szokásai vannak az ajándékozottnak, vagy akár meríts inspirációt paplan útmutatónkból, ahol többet is megtudhatsz.


Jonstrup chair in artistic setting