Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Szürke fotel ablak mellett és bambusz térelválasztó a háttérben. Bambusz lámpás a padlón bambusz asztal mellett és olívazöld étkezőszék

Kapcsolódj ki a JYSK új INFUSION trendjével

Akár lazítani támad kedved, akár valami kreatív vagy professzionális munkába szeretnéd belevetni magad, mostanában az embert könnyedén elragadhatja a kikapcsolás iránti vágy.

A JYSK-nél három új trendet készítettünk elő a 2021-es őszi/téli szezonra: ezek a RESET BASIC, a MINDFUL GARDEN és az INFUSION.

Az INFUSION a kinti természetes környezet legjobb elemeit hozza be a szobába. Inspirálódj belőle, és alakítsd át a dolgozószobát olyan helyiséggé, ahol öröm lenni: helyezz egy ülőalkalmatosságot, mint például a szürke HUNDESTED fotelt, az ablak mellé, és élvezd a külvilág fényét és látványát. 

Grey armchair by a window with a green floor vase and a bamboo room divider in the background


A dizájn trend egyik fő témája a természet imitálása nyers textúrákkal és organikus formákkal. A GRIMUR filc kosarak kerek sarkai kiváló példái ennek.

Falipolcok virágkaspókkal és filckosarakkal


Az élettér csendes, bensőséges hellyé alakul át, ahol nyugalmat és kikapcsolódást találhatunk a mindennapi élet rohanásától távol. Plasztikus, kézzelfogható élményeket keresünk, mint például a puha VALMUE pléd tapintása.

Kék pléd, bézs pléd, és khaki és kék díszpárnák a padlón


A vesszőfonás és a fa középpontba kerül, egyre több fenntartható eredetű alapanyaggal, lágy, nyugodt hatású formákban. A VANDSTED bambusz konzolasztal és a MIKKI kaspó kerek lábaikkal és természetes külsejükkel csodásan festenek az olívazöld VASBY szék mellett. 

Olive green dining chair by a desk in bamboo


A textúra továbbra is kulcsfontosságú, a kézműves, vagy legalábbis kézműves hatású tárgyakkal együtt, az emblematikus skandináv stílusban, ahogyan az a semleges színű LEONARD virágkaspón is megfigyelhető. 

Virágkaspó ecsetekkel bambusz asztalon


A színeket a természet elemei ihlették: a föld, a víz és az ég. A kék és zöld árnyalatok dominálnak, és a föld színei tartják az összhatást egyensúlyban. Az organikus formák és nyugodt homokszínek harmonikus kombinációja jól megfigyelhető a KANSTRUP zsúrkocsin. 

Sand coloured trolley with storage boxes and felt baskets by a window


Meríts inspirációt a JYSK másik két új téli trendjéből is: MINDFUL GARDEN és RESET BASIC

Tudjon meg többet

A függönyök segíthetnek kívül tartani a zajt, a hőséget és a hideget is

A függönyök segíthetnek kívül tartani a zajt, a hőséget és a hideget is

10 módszer amivel világosabbá tehetsz egy sötét szobát

10 módszer amivel világosabbá tehetsz egy sötét szobát

Ismerd meg a Japandi stílust a SOLLERUP kollekción keresztül

Ismerd meg a Japandi stílust a SOLLERUP kollekción keresztül

Reflektorfényben: az EGEDAL kollekció

Reflektorfényben: az EGEDAL kollekció