Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Karácsonyi égők

Idézd meg a karácsony szellemét bel- és kültéri karácsonyi dekorációinkkal

Dátum:

Kategória: Karácsony

Címkék: Karácsony, Dekoráció, hangulat

Ahogyan a napok rövidülnek és kint egyre hidegebb lesz, feltámad bennünk a vágy, hogy fényt gyújtsunk a sötétségben. Az emberiség a történelem előtti idők óta szeret fényt teremteni az éjszakában. Ma már nem kell ehhez tüzet rakni – és nem is kell decemberig várni azzal, hogy meleg fényű izzókkal díszítsük fel otthon a kocsifelhajtót, a kertet vagy az erkélyt.

Amikor korán sötétedik, csak nézz ki az ablakon és gyönyörködj egy fa köré csavart, korlát mentén futó vagy esőcsatornáról lógó izzósor nyújtotta látványban.A kertnek vagy az erkélynek ünnepi ragyogást kölcsönözhet az YGGDRASIL fényfa apró, fényes, kellemes összevisszaságban elrendezett csillagaival.

Ne felejtd el figyelembe venni a szomszédokat, amikor a kertbe vagy a teraszra választasz égősort! Nem szerencsés, ha például véletlenül nem kívánt fénybe borítjuk valaki hálószobáját. Vannak olyan környékek, ahol a szomszédok évről évre igyekeznek túltenni egymáson a karácsonyi fényekkel, és egyik kert ünnepibb, mint a másik - de egy szép kültéri izzósor akkor is csodás módja a vendégek üdvözlésének, ha senkivel nem akarunk versengeni.

Beltéri karácsonyi égősorok

Ha a kültéri dekoráció már megvan, akár hozzá is foghatunk az ebédlő vagy a nappali feldíszítéséhez. Ahogyan közeleg a karácsony, az év legvarázslatosabb ideje áll küszöbön, és semmi sem áraszt olyan ünnepi hangulatot, mint egy szép izzósor. Teremts te is bensőséges és meleg légkört otthonodban a GERI karácsonyfával vagy a KVASIR dekorációkkal.


Függessz egy kedves égősort az ajtó vagy az ablakkeret köré, és adj egy kis varázslatot otthonodhoz. Ne felejts el gyertyákat gyújtani és egy meghitt kis kuckót varázsolni a szobában, ahol kényelembe helyezheted magad egy jó könyvvel és nyugodtan olvasgathatsz, míg a háttérben egy örökzöld karácsonyi szám szól. 
[][]