Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Kültéri hősugárzó

Hogyan válasszunk hősugárzót a teraszra?

Dátum:

Kategória: Kert

Címkék: kert, hősugárzó, terasz, meleg

Talán veled is megtörtént már, hogy a teraszon ültél a családdal vagy barátokkal, a nyár végi estében gyönyörködve - amíg a lehulló nedvesség és az este hűvöse el nem rontotta az egészet.

A hősugárzó tökéletes arra, hogy meghosszabbítsd vele a nyári estéket vastag gyapjúpulóverek, libabőr és fogvacogás nélkül. 
 

Az elektromos infrás hősugárzó berendezésnek közvetlenül a felülete melegszik fel, Így állandóan egyforma meleg van a teraszon, mert szeles időben sem száll el a meleg levegő.

Ha kész vagy lecserélni a takarókat és a didergést, ebben a bejegyzésben még többet megtudhatsz az infrás hősugárzókról.

Displaying 0 - 0 of 0

Kellemes meleg az asztal alatt

Amikor hűvös kezd lenni, ideje elővenni a pulóvert és a pokrócokat. De mi lesz a lábakkal? A felfázás könnyen elkerülhető úgy, hogy a hősugárzót a kerti asztal alá helyezzük. A diszkrét és könnyen mozgatható hőforrás elhelyezhető középen, vagy közel azokhoz, akik fázósabbak.

Ha valaki feldönti a ezt a fajta fűtőeszközt, az a beépített biztonsági kapcsolónak köszönhetően azonnal leáll, és csak akkor kapcsolható be megint, ha visszaállítják a talpára.
 

Hősugárzó az asztalon

Ha nagy kerti asztalod van, a hősugárzót akár rá is teheted. A berendezés mérete praktikus, így könnyen el tudod tenni szem elől, amikor nem használod. Egy kisebb asztalon is tarthatod, ha a kerti asztalt valami másra használod éppen. 

Mozgasd szabadon

Ha több szabadon álló hősugárzód van, az asztal körül tetszőlegesen tudod mozgatni őket úgy, hogy minden vendéged kellemesen érezze magát - egészen addig, amíg a kábel elér a konnektorig. Rögzítsd a zsinórokat úgy, hogy senki ne eshessen el bennük.

A felfüggesztett hősugárzó előnyei

Ha zsúfolt a terasz vagy erkély, lehet, hogy a felfüggesztett fűtőlámpa a számodra megfelelő megoldás.

Ez nem foglal sok helyet és tetszés szerint igazíthatod a lámpa szögét - ugyanakkor, a falra rögzítve ez kevésbé mobilis megoldás, mint a szabadon álló modellek.
 

 

Teljes hősugárzó választékunkért kattints ide.