Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Polyrattan kerti bútor

Hogyan tisztítsuk meg kerti bútorunkat?

Dátum:

Kategória: Kert

Címkék: kert, Kerti bútor, karbantartás

Ha nem vagy a bútor karbantartás legnagyobb rajongója, akkor tökéletes választás számodra egy polyrattan szett. De több előnye is van.
 

Könnyű és levegős bútorok, ugyanakkor erős és rugalmas anyag. Kifejezetten jó választás olyan terekbe ahol sokat változik a hőmérséklet és a páratartalom. Minden polyrattan szett egy kicsit más stílus.

 

 

 


Jól bírják a mindennapos használatot. Annyira tartósak, hogy ellenállnak a hideg és meleg időjárásnak is, és az állandó használatból adódó kopásnak is. Klasszikus stílusuk pedig sokáig megőrzi egyedi megjelenésüket. A polyrattan bútorokat kiválóan lehet integrálni mindenféle szín vagy dekorációs mintához. Így ha már befejezted a terasz vagy az erkély dekorációját, akkor is tökéletesen illik majd a hely hangulatába.

 

Huzatok terasz bútorokra

A polyrattan egy erős anyag, de a nappal azért így is vigyáznod kell, mert kiszívhatja a bútor színét. Mivel ezek könnyű bútorok ezért könnyen át tudod mozgatni őket az árnyékba. Szappanos langyos vízzel peddig egyszerű letakarítani. Ha extra védelmet szeretnél a kerti bútoraidnak, akkor nézz szét kerti bútor huzataink között.

 

 

 

 

 

Kerti bútorok életre keltése

Polyrattan esetében – ahogy korábban írtuk – nem kell túl óvatosnak lenni a tisztításnál. Szappanos vízzel jól locsoljuk át, az erősebben szennyezett részeket töröljük át, majd slaggal (de ne magasnyomású tisztítóval, az árthat a bútornak) menjünk át rajta. 

 

 


Ezután csak hagyjuk a napon magától megszáradni. Voila. A kerti bútor ezzel készen is áll egy újabb napozós, kertben sütögetős nyárra. 

 

 

[][]