Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Hogyan rendezzünk be egy multifunkcionális szobát

Dátum:

Kategória: Inspiráció, Lakberendezés, Otthon

Címkék: Lakberendezés

Szeretnél pár jó ötletet egy multifunkcionális szoba berendezéséhez? Lakberendezőnktől kaphatsz néhány tippet.

Nordic Boheme

Nordic Boheme 

Ez a szoba a hálószobát egy praktikus tároló résszel kombinálja. A szobát a skandináv formatervezés ihlette, néhány kiegészítővel egy kellemes, nyugodt hangulatot sikerült kialakítani.

Természetesen az ágy és a ruhásszekrény a két legfontosabb bútor, de néhány apró kiegészítővel, mint egy pad vagy kisszék, már egy könnyen variálható belső teret kapsz, amit kedvedre átrendezhetsz.

Lakberendezőnk tippje

  • A FAVRBO ruhásszekrény a tölgy keretet kombinálja fehér ajtókkal.
    Jól hasznosítható belső elrendezése van, három tágas felsőrésszel. A középső ajtón pedig egy tükör is helyet kapott.
FAVRBO


Classic Retro

Classic Retro

Ez az enteriőr egyszerre kombinálja a hálószobát, a dolgozószobával és a nappalival.

A szoba fő eleme a kárpitozott KONGSBERG ágykeret retró hatású gombokkal. Az éjjeliszekrény, az íróasztal és a ruhaakasztó klasszikus skandináv stílusú, a vékony lekerekített fa lábakkal.

Lakberendezőnk tippje

  • A PAULA ágyneműhuzat egy modern, grafikus dizájn, ami feldobja a szobádat, mégis csendesen beilleszkedik az összképbe. Kétoldalas, így hangulatodtól függően két dizájn közül választhatsz.
PAULA


Industrial Modern

Industrial Modern 

Az Industrial Modern egy igazi városi, nyers és funkcionális élettér, étkező résszel és egy pihenő sarokkal, ahol napközben is le lehet dőlni egy kis pihenőre. A stílusra jellemző fa és fém anyagokat puha textíliákkal tettük stílusossá. Az étkezőszékek lábai is eltérő anyagból készültek, ezzel egyedivé téve az étkező megjelenését.

Lakberendezőnk tippje

  • A VARBJERG nappali heverő egy praktikus és funkcionális bútor, tartós huzattal. Könnyen át lehet alakítani kényelmes ággyá. Tulajdonképpen 3 bútort egyesít: kanapé, egyszemélyes ágy és kétszemélyes ágy. Ez teszi a VARBJEG-et több helyiségben is felhasználható bútorrá, kerüljön egy nappaliba, gyerekszobába, vagy használjuk, mint vendégágyat.
  • A GADESKOV étkezőasztal tölgy furnér/MDF asztallappal készül, lábai pedig feketére lakkozott tömör nyírfából. Ettől lesz az „industrial” stílusba illő ez a bútor.

Casual Contrast

Casual Contrast  

A Casual Contrast hangulatú szoba egyszerre több funkciót is ellát, legyen szó pihenésről, vagy hatékony munkavégzésről. A GEDSER kanapé puha, meleg és világos színű, könnyen mozgatható dohányzóasztalokkal jól működik együtt.

Lakberendezőnk tippje

 KALVEHAVE