Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Shimmer Christmas trend a JYSK-ben

Hadd ragyogjon a karácsony

Dátum:

Kategória: Karácsony

Címkék: Karácsony, Dekoráció, hangulat

Ezen a télen meghívjuk önt, hogy ünnepelje a sziporkázó, csillámló, fényes karácsonyt a JYSK válogatott termékeivel: modern, ragyogó ünnep elegáns, rejtélyes, álomszerű hangulatban.


Amikor a napok rövidülnek és odakint egyre hidegebb lesz, itt az ideje meggyújtani néhány gyertyát és kényelembe helyezni magunkat a kellemes melegben. És még mielőtt az ember észrevenné, már itt is van az év legcsodásabb ideje, a karácsony.

Ha ön a hagyományosabb karácsonyi hangulatot kedveli, nézze meg a Red Christmas trendet a JYSK-ben.

Gyújtsa meg a karácsonyi fényeket és díszítse fel szépen otthonát. Ne habozzon a gyertyákat és gyertyatartókat puha, meleg fényű elektromos lámpákkal párosítani.


Használjon csillámos gyertyatartókat, amelyek megsokszorozzák a fényt az otthonában, és kis karácsonyfákat textilből és fából. A kis HALM mécsestartó például elbűvölően fog festeni az ablakpárkányon a RERER karácsonyfa mellett.


Teremtsen nyugodt és fesztelen hangulatot a nappaliban karácsonyi mintás, csillogó díszpárnákkal. A csillag alakú és kedves szövegű párnák egyszerű és kellemes módja a karácsony köszöntésének.


Adjon egy kis pluszt az ajándékokhoz egy különleges és drámai csomagolással. Az ajándék öröméhez sokat hozzátesz a várakozás öröme.


Hozza be az anyatermészetet az otthonába, és ne álljon meg a karácsonyfánál. Díszítsen dekoratív gallyakkal, újszerű és mégis ismerős látványt teremtve.A Shimmer Christmas az arany és az ezüst ragyogásáról szól. Minden árnyalatnak megvan a maga egyénisége és mindegyik hozzáadhat valamit az ön karácsonyi dekorációjához.Melyik karácsonyi stílus áll közelebb önhöz? A ragyogás vagy a klasszikus piros? Mondja el nekünk hozzászólásban, és olvasson további karácsonyi blogbejegyzéseket itt.

[][]