Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
A világos színektől a tér nagyobbnak és fénnyel telítettebbnek hat.

Frissítsd fel otthonodat világos kiegészítőkkel

Dátum:

Kategória: Nappali, Inspiráció

Címkék: Dekoráció

Szeretnéd könnyedén felfrissíteni az otthonodat? Pár jól kiválasztott kiegészítővel gyorsan át tudod formálni a szoba hangulatát.
 

[][]

 

A világos színektől a tér nagyobbnak és fénnyel telítettebbnek hat. Nyugtató hatása van és tisztaságot sugároz. A világos színek mellé választhatsz pár fekete színű vagy inspiráló mintájú kiegészítőt is, amivel ki tudod hangsúlyozni a kontrasztot.

Inspiráló néprajzi minták

Kombináld a világos színeket néprajzi vagy geometriai mintákkal. Tedd kényelmesebbé nappalidat vagy hálószobádat egy puha pléddel vagy díszpárnával – ne feledd, hogy a szoba hangulatát a legegyszerűbben és leggyorsabban plédekkel és díszpárnákkal tudod megváltoztatni.

[][]

Mutasd meg a személyiséged

Ismered képkeret választékunkat? Nagyrészük olyan üzeneteket tartalmaz, amelyekkel kifejezheted saját értékrended is, ha azonosulni tudsz velük. A sok üzenet közül biztosan találsz olyat, ami számodra is fontos tartalommal bír, esetleg inspirál vagy megnevettet. Egy sötét színű keret pedig remek kontrasztot hoz létre a világos kiegészítőkkel.
 

[][]

Vidd be a természetet otthonodba

A virágoktól minden szoba szebb lesz. Tegyél ki friss viragot vázában, de még jobb ha egy szép kaspóba ültetsz valamit. 

Vigyél fényt az otthonodba

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy kellemes hangulatot teremts, az a gyertyák használata. Vigyél egy kis fényt az otthonodba pár gyertyával vagy mécsestartóval.

HALFDAN mécsestartó

Oszd meg az ötleteidet

Jó szórakozást a dekoráláshoz! És ha van kedved, oszd meg velünk, hogy te milyen világos kiegészítőket használsz.

HOLME gyertyák