Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Fali dekorációs ötletek

Fali dekorációs ötletek

Nem hagyományos fali dekorációs tippek

Gondolkodtál már rajta, hogy jobban is kihasználhatnád a falakat? Apró dekor ötletekkel és a hagyományostól eltérő változtatással meglepően látványos eredményt érhetsz el. Érdemes néha elrugaszkodni a konvencióktól és valami formabontóval feldobni otthonunkat.

Bármit felhasználhatsz falak díszítésére

Ha valami hagyományostól eltérőt szeretnél létrehozni, akkor el kell vonatkoztatnod a hagyományos dekorációs tárgyaktól, az unalmas polcoktól és képektől. Lehetnek térképek, kézzel festett minták, szőnyegek, lámpák, vagy tükrök. A dekorációs lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt.

Azt nyilván mondani sem kell, hogy olyan kiegészítőket válassz, amiktől jó kedved lesz, és örömmel nézel rájuk, Ha emellé még valami praktikus funkciójuk is van, az csak bónusz.
OBSTRUP tükör

Fejezd ki önmagad

Bármivel feldobhatod a falad, ami rád jellemző, és amivel ki tudod fejezni saját ízlésedet és érdeklődési köröd.

A sportfelszerelések jól mutatnak a falon. Ha például nagy kerékpár rajongó vagy, akkor a bringádat is felakaszthatod a falra, de egy pár balettcipő is hűen tükrözheti a személyiséged.

Kedvenc könyveid vagy magazinjaid borítójával is egyedivé teheted a falat. Csinálhatsz egy kreatív kollázst is belőlük. Vadászok a trófeáikat helyezhetik ki. Ha evezős sportot űzöl, akkor a lapátokat is kiteheted. Gyakorlatilag bármit felhasználhatsz, ami érdekes és rád jellemző.
Kontraszt falfestéssel

Dinamizmus és kontraszt

A formákkal és színekkel játszva, szintén sokat alakíthatsz a falad és így a szobád hangulatán. Kerek kiegészítőkkel, sokkal lágyabbá teheted a teret, mintha szögletes darabokat használnál. Magad is festhetsz mintákat a falra, vagy vehetsz egy kerek tükröt vagy órát.

Ha nem félsz a festéstől, akkor akár egy egész falat is eltérő színűre festhetsz. Ezt a falat aztán dekorálhatod polcokkal vagy poszterekkel, olyan színekben, amivel elérheted a kívánt kontrasztot.


Oszd meg velünk saját dekorációs ötleteidet

Kíváncsiak vagyunk, hogy te milyen kreatív ötletekkel alakítottad át falaidat.

 

 

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül