Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Kerti Hét | 20-50% kedvezmény számos kerti termékre

Étkezőasztal karácsonyi hangulatban, karácsonyfával és manókkal díszítve

Díszítsd otthonod hagyományos karácsonyi színekkel

Dátum:

Kategória: Karácsony, Inspiráció

Címkék: Karácsony, Dekoráció, díszek, asztal, manó

A sok égővel, nosztalgikus zenével és a sok családi hagyománnyal, a karácsony az év legvarázslatosabb ünnepe. Amint beköszönt a december, karácsonyi hangulat vesz körül minket mindenhol – otthon, az utcákon, munkahelyünkön és az összes üzletben. Ha te is egyike vagy azoknak az embereknek, akik imádják a karácsonyt, biztosan várod már a decembert, hogy feldíszíthesd az otthonod.

Étkezőasztal karácsonyi hangulatban feldíszítve és karácsonyfa ajándékokkal

Klasszikus piros- egy kis csavarral

A 2021-es karácsonyi kollekciónk a bekuckózós skandináv hangulatot emeli ki, ami egyszerre klasszikus és modern stílusú, megtartva a hagyományos piros színt mint visszatérő elem. Különösen izgatottak vagyunk a HORNBLENDE karácsonyi szettünk miatt, amely magába foglal két tányért, tálakat, bögréket, aranyos karácsonyi mintával.

Tálak, bögrék és tányérok karácsonyi mintával és házi sütemények


Tökéletesek a meghitt karácsonyi pillanatokhoz a családdal, mikor összejöttök egy bögre kellemes forrócsokira vagy egy kis karácsonyi sütögetésre.

Hagyományos karácsonyi díszítés a meghitt hangulathoz

Mi a JYSK-nél nagyon szeretjük a manókat akik tökéletesen beleillenek a klasszikus piros karácsonyi dekorációba. A FORSETE, DVALIN, BOND, és FENRIR manók varázslatossá teszik a karácsonyt.

Piros és bézs manók a polcon fenyőtobozzal és gyertyával


Jó kis családi program lehet, hogy együtt rendezitek el a manóitokat a házban és mindegyiknek nevet adtok a gyerekekkel. A karácsony szelleme lehet életre kelti őket az éjszaka folyamán.

Piros és szürke manók. Egy manó pár a polcon és három kicsi manó a fán

Helyezd a SKINFAXE mécsestartót vagy a HARMOND lámpást a konyhába, nappaliba vagy a karácsonyi asztalra, hogy egy kis fényt hozzanak a sötét, hosszú decemberi éjszakákba.

Piros karácsonyi lámpás és mécsestartó karácsonyi motívumokkal

Nincs karácsony ajándékok nélkül

A karácsony egyik legnagyobb öröme az ajándékozás. Nagy vagy kicsi- a méret nem számít- de a gyönyörűen becsomagolt ajándék mindenki számára örömet okoz.

karácsonyi ajándékok a fa alatt bézs és rózsa színekben

Használd a KARDUS csomagolópapírt és tegyél mellé egy kis fenyőágat vagy fenyőtobozt. A karácsonyi ajándékok nagyon dekoratívak, ezért korán csomagold be az ajándékokat és tedd a fa alá már karácsony előtt díszítésként. Alternatívaként becsomagolhatsz pár dobozt is és elhelyezheted őket bárhol a lakásban.

Karácsonyi zoknik lógnak a polcról, mikulás, manó és rénszarvas motívumokkal


Ha szereted már december elején is a karácsonyi hangulatot, akkor használd a HIMINROD karácsonyi zoknikat adventi ajándékozásra.

Alkoss egy varázslatos karácsonyi asztaldíszítést

Az ínycsiklandozóan finom ételek a csúcspontja a karácsonynak sok család számára. Akár a rokonokat fogadod karácsonyi vacsorára, vagy a barátaidnak csinálsz egy ebédet, a szépen feldíszített asztal az egész este hangulatát megalapozhatja.

Karácsonyi vacsora terítés piros asztalterítővel és arany tányér


Alkoss gyönyörű asztali díszítést piros színben néhány természetes dekorációval. Nagyon egyszerű megcsinálni és remekül mutat. Használj egy piros terítőt, mint például a GULDSTEN és használj fenyőtobozokat és dekor ágakat az asztal közepén. Próbáld ki a HORNBLENDE tányérokat, tálakat és bögréket és a nosztalgikus gyertyákat, mint például a  SKINFAXE, HARMOND vagy a modernebb ERVIN.

Egészítsd ki a karácsonyi asztalt néhány kézzel készített szalvétával. Vegyél egy friss fenyőágat és egy rúd fahéjat, és helyezd a szalvétára - egyszerű, de káprázatos.  

Tudj meg többet a Nordic Mood karácsonyi kollekcióról.