Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Kerti Hét | 20-50% kedvezmény számos kerti termékre

Cyber Monday – az online vásárlás legnagyobb eseménye

Cyber Monday – az online vásárlás legnagyobb eseménye

Dátum:

Kategória: Otthon, Inspiráció

Címkék: Cyber Monday, online, online_vásárolt_termékek

A Black Friday-t már sokan ismerik, mint az év legnagyobb akcióinak időszakát, és mint a karácsonyi vásár kezdetét. De a Cyber Monday még új dolog Európában. Te tudod mi is ez?

A Cyber Monday az Egyesült Államokban született 

Talán nem meglepő, hogy az Egyesült Államokban született meg a Cyber Monday ötlete. Története hasonlóan indult, mint a Black Friday, hiszen ez a nap is az amerikai hálaadást követő időszakban alakult ki, mégpedig az első hétfőn hálaadás után.

Különleges online ajánlatok a Cyber Monday alatt    

A Cyber Monday-t marketing cégek találták ki, amivel az online vásárlást szerették volna népszerűsíteni. A Cyber Monday mint kifejezés először 2005-ben jelent meg, és Ellen Davis üzletasszonyhoz köthető.

A Cyber Monday különlegessége, hogy a különleges ajánlatok csak online vásárlásra érvényesek – erre utal az elnevezés is. Az otthonunkból kényelmesen végezhető online vásárlás dinamikus terjedésével egyre nagyobb lett ez az esemény. Amerikában már a Black Friday sikerességével vetekszik.

Cyber Monday a JYSK-ben
A JYSK is kiveszi részét a Cyber Monday népszerűsítéséből, különleges online ajánlataival. Akcióink 3 napig, december 2-4. között érvényesek, minden csak online kapható termékünkre (kivéve Mindig alacsony árú termékek).

Kellemes Cyber Monday vásárlást kívánunk!

Cyber Monday - online akciók a JYSK-ben