Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Tökéletes színek a Vízöntő személyiség számára

Csillagjegyek és a hozzájuk illő színek: Vízöntő

Sokszor nehéz és hosszadalmas folyamat eldönteni, milyen színeket használjunk otthonunk díszítéséhez. Sokan állandóan kutatnak és kísérletezgetnek, míg mások pillanatok alatt képesek dűlőre jutni. Ha legközelebb új kiegészítőket vagy bútort kell választanod, miért ne merítenél hát ihletet a horoszkópodból? Szakértők szerint minden állatövi jegyhez tartozik egy szín, tehát a csillagjegyed eldöntheti, hogy melyik szín a legjobb neked.

Tökéletes színek a Vízöntő személyiség számára

Ha január 21-e és február 18-a között születtél, a te csillagjegyed a Vízöntő. A Vízöntő jegyűek általában barátságos, rendkívül független emberek. Ha te is ebben a jegyben születtél, az ízlésed valószínűleg eltér a konvencionálistól. Hamar meglátod mindennek a pozitív és negatív oldalát is, ami sok embernek nem egyszerű. A nyugtató hatású kék szín lendületet adhat a merész ötleteidnek és egyensúlyt az életednek. Ha szeretnél, akvamarinkéket és türkizt is csempészhetsz a kék közé. Ezek a színek elősegítik a kreatív ötletek születését és csökkentik a stresszt.
 

A THE THINKER trend tökéletes a Vízöntő számára. A THE THINKER-t a kék különböző árnyalatai jellemzik, amelyek között nincsen zavaró kontraszt - a trend időtlen, stílusos, újat és régit ötvöz. A modern, kék JONSTRUP szék jól illik a Vízöntő otthonába.


A kisebb részletek is hatásosak lehetnek - például a KUGLEASK díszpárna. Lehetséges, hogy egy-egy kisebb kék színfolt elég hozzá, hogy kifejezhesd az ízlésedet és stílusodat.


A hálószobáról se feledkezzünk meg! Egyszerű és olcsó megoldás a hálószoba színesítésére egy új ágynemű vagy ágytakaró. A KATJA ágynemű 100%-ban pamutból készült, és OEKO-TEX 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.


A kiegészítők is sokat számítanak a nyugodt, kreatív légkör megteremtésében. Szépen elrendezett vázákkal, dísztálakkal és dobozokkal megnyugtató, csinos kis szigeteket teremthetsz a polcokon vagy sarokban.


Kövesd a blogunkat további bejegyzésekért az csillagjegyekről és a hozzájuk illő színekről!
 

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül