Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
THEODOR csíptetős lámpa polcon

A beszerző kedvenc lámpái

Dátum:

Kategória: Lakberendezés

Címkék: világítás, lámpa

Tina Nymann a JYSK beltéri dekorációs termékeinek beszerzője 2015 óta. Most az új szezon lámpáiról kértük ki a véleményét. 

"A megfelelő világítás igazán meg tudja változtatni az otthon légkörét, és jó eszköz ahhoz, hogy meleg, hívogató hangulatot adjunk a helyiségeknek. Idén néhány lélegzetelállító új modellt dobunk piacra," mondta Tina. "Jó, ha tudunk egy kicsit kreatívan játszani a fényekkel, amikor lámpát választunk. A lámpának mindig illeszkednie kell a már meglévő belső dekorációba. Az új, változatos lámpák, a FRED, HUGO, SIGVARD és a THEODOR közül azt hiszem, mindenki választhat olyat, ami tökéletesen illik az otthonába."

FRED – a lágy, modern mennyezeti lámpa


"A FRED lámpa csodás lehet azok számára, akik egy modern mennyezeti lámpát keresnek. A FRED lágy fénye miatt remekül illik például egy étkezőbe. Én a legjobban a lámpa elegáns ovális alakját és a barázdált opálos-fehér üvegen átszűrődő fényét szeretem. A FRED függőlámpa kiváló választás a konyhába, az étkezőbe vagy a nappaliba. Jó ötlet a nappaliban a sarokba akasztani, az otthonos, előkelő hatás kedvéért.

HUGO – az elegáns és modern világítás


"A HUGO a mi új, elegáns állólámpánk. Imádom a modern külsejét és a matt fekete és csillogó sárgaréz kombinációját. Az állólámpákban az a jó, hogy kisebbé teszik mennyezeti lámpák által vetett árnyékokat - ezért érdemes a HUGO-t egy függőlámpával kombinálni. Én a HUGO-t egy fotel vagy kanapé mellé tenném vagy díszítőelemként használnám, az elegáns és minimalisztikus stílusa miatt. Szerintem akár nappalit, akár konyhát vagy hálószobát díszítünk, egy szép állólámpának mindenhol akad hely."

THEODOR – sokoldalú és dekoratív


"A THEODOR csíptetős lámpával szerintem egy igazán sokoldalú, modern és multifunkcionális lámpát kaptunk. A lámpa praktikus és szép, és szinte bárhogyan használható. Ez a kis lámpa két színben kapható, égetett vörösben és klasszikus matt feketében."


"Ezt a lámpát az teszi különlegessé, hogy a csíptető segítségével szinte akárhová felerősítheted az otthonodban. Egy polcra, egy asztal szélére vagy a könyvszekrényre - a lehetőségek határtalanok. Én a THEODOR-t olyan helyeken használnám, ahol szerintem elkelne egy kicsivel több fény, de dekorációs elemként is alkalmaznám, hogy kiemelhessem vele az otthonom számomra legkedvesebb részeit."

Displaying 0 - 0 of 0