Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Vízijácint kosár, fedeles kosár és juta kosár

A beszerző kedvenc kosarai és tárolódobozai

Dátum:

Kategória: Tárolás

Címkék: kosár, Tárolás

A kosarak annyiféle méretűek, alakúak és általában annyifélék lehetnek, hogy minden otthonba lehet találni beleillőt. A JYSK új kosarai még egyszerűbbé teszik a választást. Megkérdeztük Susanne Banket, a lakberendezési beszerzőnket, hogy neki mely darabok tetszenek a legjobban. Susanne ezt válaszolta: "Nagyon szeretem a kosarakat. Egy kosárral pofonegyszerű rendet tenni akár a legrendetlenebb szobában is. Ez a három kosár, amit kiemeltem, azonban különleges figyelmat érdemel."

A FREJ juta kosár két méretben kapható

Nagyméretű juta kosár a padlón és egy kisebb doboz padon


A FREJ egy jutából fonott, nyitott kosár. Bőr hatású fogantyúkkal rendelkezik, belül pedig fekete. 

"Szeretem a kézműves hatást és hogy két különböző méretben kapható" - mondja Susanne. "A nagyobbik változat jól beleillik a térelválasztó egységekbe, a kisebbik pedig jól használható kisebb tárgyak tárolására, például öveknek és kiegészítőknek a gardróbban, vagy a hajszárítónak és más kisebb tárgyaknak a fürdőszobában. Kevés tárgy van, ami olyan gyorsan rendet teremt egy zsúfolt és rendetlen szobában, min egy kosár."

ARE vízijácint kosár retro külsővel

Vízijácint kosár a földön és zöld színű üveg váza


Az ARE vízijácintból készül, 37 cm magas, az átmérője pedig 34 cm. 

"Ez egy nagyon szép kosár a lágy, hullámos vonalaival. A fogantyúknak köszönhetően nagyon praktikus és könnyen mozgatható, úgyhogy tárolhatsz benne kötést és fonalakat, vagy akár gyerekjátékokat is" - javasolja Susanne, és így folytatja: "Vintage külsejével az ARE ízlésesen ellensúlyozza a mai világ gyorsan mozgó digitális világát."

Az ASGER fedeles kosár tökéletes személyes holmik számára

Fedeles kosár az asztalon, bögre és művirág kaspóban


A tengerifűből fonott ASGER kosár fémvázzal és fedéllel rendelkezik, így a formáját sokáig megtartja. "A legkedvesebb holmijaink megérdemlik az extra gondos törődést. Az ASGER-t használhatod az íróasztalon régi levelek tárolására, de akár gyertyákat és szalvétákat is tarthatsz benne" - mondja Susanne. "Nekem az ASGER-ben leginkább a természetközelisége tetszik. A természet egyensúlyt, stabilitást és nyugalmat hoz az életünkbe - és hát kinek ne jönne jól egy kis nyugalom?"