Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Különböző szoba dekor termékek natúr színekben

Az új Nordic Mood kollekció: harmónia és nyugalom

Dátum:

Kategória: Inspiráció

Címkék: nordic mood, trend, dekor, Lakberendezés

Egy kaotikus világban az otthon az, ahol megtaláljuk az egyensúlyt és a harmóniát. A JYSK új Nordic Mood kollekciójának visszafogott színei egyensúlyt visznek otthonodba és relaxálásra ösztönöznek.  

A kollekció alkalmazkodik a trendekhez kézműves, természetes megjelenésével. Például, a JO kőedény tál kézzel készített hatásával és a GERNER fából készült dísztálca tökéletes példája a természetes külsőnek, ellentétben a sokkal elegánsabb kinézetű ANDERS bögrékkel.

Fa tál, kőedény tál, tárolódobozok újrahasznosított papírból és üveg bögrék


A BJORK tárolódobozok újrahasznosított papírból készültek és elérhetőek két különböző méretben különböző tárolási célokra. A JYSK új NILS néven futó bevásárló táskákat is bemutat, amelyek poliészterből és újrahasznosított pamutból készülnek. A NILS elérhető antracit szürke, katonai zöld és piros/terrakotta színekben. 

Kosár pléddel, váza művirággal és egy bevásárlótáska

A NILS egy nagyméretű bevásárlótáska, ami sok célra felhasználható. A táskán lévő logó LOVE PLANET – EVERYDAY ESSENTIALS a JYSK új logója.

Az új Nordic Mood kollekciónak a része a KEJSERKRONE szőnyeg, amely újrahasznosított bőr maradványokból készült, pihentető kényelmet biztosít a szobában vagy a konyhában.

Évente négyszer szakképzett csapatunk újabb termékeket választ ki a Nordic Mood kollekció számára.

Az új Nordic Mood kollekció már elérhető áruházainkban és online.