Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Hálószoba gardróbszekrénnyel, ágyvégi tárolópaddal, függőlámpákkal és ággyal

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

A hálószoba gyakran a fontos hivatalos papírok és egyéb tárgyak gyűjtőhelyévé válik. A különböző tárolási lehetőségek, mint például ágyneműtartók, dobozok és kosarak segíthetnek mindennek helyet teremteni az extra törölközőktől és plédektől kezdve a cipőkig és más apró-cseprő dolgokig. Ha mindennek megvan a helye, nyugodtabban is alszunk. Ebben a blogbejegyzésben összegyűjtöttük a legjobb tippjeinket egy költséghatékony átalakításra.

Tárolás az ágy alatt

Használd ki az ágy alatti teret alacsony tároló dobozokkal, amelyeket könnyedén kihúzhatsz és betolhatsz. Tárolhatsz bennük tartalék törölközőket, ágyneműhuzatokat vagy plédeket - bármit, aminek máshol nem találsz már helyet.

Tipp: Légy óvatos, nehogy túl szorosan töltsd ki az ágy alatti helyet. A matracnak biztosítani kell a megfelelő alsó szellőzést, hogy friss és száraz maradjon.

Rakj rendet a gardróbszekrényben

A ruhákat (és sokan a cipőket és egyéb kiegészítőket is) ruhásszekrényben tartják, a hálószobában. Sokszor más tárgyak is ide kerülnek: ki ne nyitotta volna már ki a szekrényt üres helyet keresve valaminek, amit éppen nem használt, de azért még meg akart tartani? Könnyebb lesz rendben tartani a szekrényt, ha extra tárolóelemeket használunk bennük. A kosarak és dobozok mindent átláthatóbbá, csinosabbá tesznek.

Szekrény belseje fiókokkal, törülközőkkel és ruhákkal
Fürdőlepedő TORSBY 65x130 világosszürke
3000 Ft/db
4990 /db
Megtakarítás 39%
plus
Kosár ARE ÁTM35xMA35cm natúr
6000 Ft/db
7990 /db
Megtakarítás 24%

Ha nem túl hosszúak a ruháid, akkor a ruhásszekrény vállfa tartó alatti részét is használhatod különféle dolgok, például törölközők, nadrágok, neszeszerek és egyebek tárolására.

Tipp: A fiókon belül is érdemes kosarakba rendszerezni a kisebb méretű ruhákat és tárgyakat, például alsóneműket, nyakkendőket, ékszereket, mert így nem csak könnyedén tudod őket csoportosítani, de a fiók helykihasználása is jobb lesz.

Éjjeliszekrény használata

Nem érdemes spórolni az éjjeliszekrény beszerzésén, mert nem csak hasznos és sokoldalú, de esztétikus kiegészítő is az ágy mellé. Ha szeretnél krémeket, gyógyszereket vagy bármi mást tárolni benne, akkor érdemes egy fiókokkal ellátott modellt választanod, így könnyedén rendszerezheted a dolgaidat és nem lesz rendetlen a végeredmény. Ha csak a mobilodat, egy könyvet, egy lámpát, vagy valamilyen dekorációt szeretnél elhelyezni rajta, hogy az ágyban fekve is elérhető távolságban legyenek, akkor választhatsz egy egyszerű polcos darabot, amin jól mutatnak majd a holmijaid.

Többfunkciós bútorok kisebb hálószobákba

A többfunkciós bútorok stílusos segítséget nyújtanak praktikus módon. Egy tárolórekesszel ellátott, ágy végére helyezett puff vagy pad ideális megoldás, mert nem csak tarthatsz benne dolgokat, hanem le is ülhetsz rá öltözködés közben, vagy leteheted a tetejére az összehajtott ágytakarót.

Tipp: használj dobozokat és kosarakat a tárolórészen belül a rendezettség kedvéért.

Tudjon meg többet

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Hogyan gondoskodj a paplanodról

Hogyan gondoskodj a paplanodról

Miért takarjuk le az ágyat? Érvek és ellenérvek

Miért takarjuk le az ágyat? Érvek és ellenérvek