Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Ruhagőzölő és ruhafogas

7 ok, hogy miért használj ruhagőzölőt

Dátum:

Kategória: Otthon

Címkék: ruhagőzölő

Bemutatjuk a JYSK REIMER ruhagőzölőjét, ami új lehetőséget kínál a vasaló és vasalódeszka helyett.

Kétségeid vannak, hogy mi lehet egy ruhagőzölő előnye? Összegyűjtöttünk 7 érvet amiért szerintünk jobb mintha vasalnád a ruháidat.

 1. A gőzölő kíméli a ruhákat. Finoman tünteti el a ráncokat a ruhákról és a mosások közötti gőzöléssel az élettartamuk is megnövelheted.
 2. A gőzölés eltávolítja a ráncokat. Gőzöld ki a gyűrődéseket és egy sokkal természetesebb hatású ruhát kapsz mint ha vasalnád.
 3. Minden vasalásra alkalmas textílián használható. Így kigőzölheted a ruháidat, asztalterítőidet és függönyeidet is. Kialakítása és hosszú vezetéke miatt a kézi ruhagőzölő könnyen használható a lakás bármely pontján.
 4. Hasznosabb a függőleges és vízszintes gőzölés miatt. A kézi funkció megkönnyíti a gőzölő használatát a különböző textíliákon. Gőzöld ruháidat fogasra akasztva - gyors és egyszerű. 
 5. A ruhákat mosás vagy vegytisztítás nélkül frissíti. A ruhagőzölő használatával nem szennyező módon frissítheted textiljeidet, csak vízzel és hővel.  
 6. Eltávolítja a szagokat és megöli a baktériumok 99,9%-át. A gőzölés nemcsak a vasalásból eredő kockázatokat (például az égést és a nem szándékolt gyűrődést) segít elkerülni, de a gőz megöli a legtöbb baktériumot, ami segít megszüntetni a szagokat. 
 7. Kicsi és könnyen tárolható. A kompakt kialakítás megkönnyíti a kézi gőzölő tárolását és szállítását. Vidd magaddal ha elutazol és kerüld el a gyűrött, ráncos ruhákat a nyaralás alatt.


A gőztisztítással pénzt is spórolhatsz miközben a ruháid tökéletesen néznek ki. A gőzölés a legbiztonságosabb és leggyengédebb módja a textilek kezelésének, hogy természetes megjelenésű és gyűrődésmentes ruháid legyenek. A REIMER ruhagőzölő mellé kapod még ezeket is: 

 • Egy textilkefe, amely a gőzt koncentrálja és lehetővé teszi hogy könnyebben bejusson a textilbe. Ezzel gyorsabb és egyszerűbb a vastagabb textíliák kisimítása.
 • Egy csipesz az élek és az övrész kisimítására.
 • A szekrény ajtajára akasztható kampó. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsabban és simábbra gőzölhesd a ruháidat.
 • Egy edény a víztartály feltöltéséhez.

A JYSK ruhagőzölő 2019. július 16-tól lesz elérhető webshopunkban, áruházainkban pedig augusztus 7-től.