Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
5 kerti trend a JYSK 2017-es választékában

5 kerti trend a JYSK 2017-es választékában

Dátum:

Kategória: Kert

Címkék: Kerti bútor, kert, inspiráció

Ismerd meg, mely trendek lesznek jelen a JYSK idei kerti bútor választékában.
A nappalok egyre hosszabbak, érezni a tavasz illatát a levegőben. Egyre több időt tudunk a szabadban tölteni.
Sokan már most felkészülnek a kiülős estékre, és előveszik kerti bútorukat, vagy épp annak vásárlását tervezik.

Trend #1: Mix and match

Ki ne szeretne egy nyugodt teret, ahol a nehéz munkanap után ki lehet ülni a levegőre és elfelejteni a problémákat. Legyen az egy szép kert, vagy egy praktikusan berendezett erkély, rengeteg lehetőséged van, hogy saját stílusodra formáld az oázisod.

Játszhatsz a színekkel és különböző székeket kombinálhatsz az asztallal. Olyan szettet állíthatsz össze, ami színében és formájában is a te stílusodat tükrözi.
 

 

Trend #2: Világos és természetes színek

2017-ben a természetes és világos színek lesznek fókuszban. Ezekkel a színekkel harmonikus átmenetet tudsz létrehozni a kül- és beltér között.
 

 

Trend #3: Fa, alumínium és acél kombinációja

Általában szeretjük a kerti bútorokat, a kényelmüket, de a karbantartást már annál kevésbé. Valljuk be, a kerti bútorok karbantartása és tisztítása egy időigényes dolog, ami gyakran a napi teendők mögé szorul. Úgy látjuk, hogy egyre népszerűbbek a karbantartást nem igénylő kerti bútorok. Ilyenek a JYSK választékában az alumínium, acél és fa kombinációjából készült termékek, amelyek semmilyen vagy minimális karbantartást igényelnek.
 

 

Trend #4: Kerti fények - szolárlámpák

Bár a nappalok egyre hosszabbak, azért esténként a megfelelő lámpákkal kellemes hangulatot tudsz teremteni. Az évek során egyre bővült a JYSK kerti lámpáinak választéka, főleg a felelősségtudatos alternatívát jelentő napelemmel működő szolárlámpák területén, de a lámpások is nagyon népszerűek. A szolárlámpák további előnye, hogy nem kell odafigyelni a kihelyezésüknél, ha kis gyerek vagy háziállat van a családban.

 

Trend #5: Rugaszkodj el a földtől kaspóinkkal

Tavaly különösen népszerű volt a beltéri növények dekorációs felhasználása, különösen a kaktuszok és szukkulensek vagy pozsgások. Idén a kültéren is megjelennek ezek a növények, ezzel életre keltve az erkélyt vagy balkont. A növényeket különböző magasságokba lehet elhelyezni, ezzel természetes hangulatot teremtve. Kerti kaspóinkat itt találod.