Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Modern vonalvezetésű étkezőszékek
Klasszikus stílus - JYSK étkezőszék
Étkezőszékek könnyen tisztítható textilbőr huzatta

Székek - Étkezőszékek

 
Étkezőszék TUREBY barna
Étkezőszék TUREBY barna
KAMPÁNY
 
Étkezőszék FREDERICIA antikolt

Fedezze fel a JYSK étkezőszékeinek világát!

Az új étkezőszékek az étkezőasztalt is újjávarázsolják, és friss megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek. Például megpróbálhat fekete étkezőszékeket társítani egy fehér asztalhoz, vagy különböző színű – sőt akár különböző stílusú – székeket kombinálva modern arculatot teremthet. Székpárnáink széles választéka ugyancsak számtalan lehetőséget kínál a stílusokkal folytatott játékra. Korlátot csak a fantáziája jelenthet!

Függetlenül attól, hogy fonott, fém-, fa- vagy textilbőr széket keres, a JYSK-nél megtalálja az otthonába illő tökéletes modellt.

De akár egészen más típusú ülőalkalmatosságot is kereshet: bárszéket, színes zsámolyt, esetleg padot a konyhaasztal mellé. A lehetőségek száma csaknem végtelen, s valamennyi modellnek megvan a saját funkciója. Ha gyakran vannak vendégei, praktikus megoldás az összecsukható szék, amely könnyen szétnyitható, majd használat után elrakható. A konyhában hasznos lehet egy fellépő, ha nehezen éri el a felső szekrényeket. Nézzen be a JYSK-be, és fedezze fel a lehetőségeket!

Ha asztalra és székre egyaránt szüksége van, természetesen teljes étkezőgarnitúrákat is kínálunk.

Havonta egy 10 000 Ft értékű JYSK ajándékkártyát sorsolunk ki.

Visa Mastercard