Keményfa kerti szék - a klasszikus választás

A keményfából készült kerti székek gyönyörű, időtlen megjelenésükkel erkélye, kertje vagy terasza stílusos ékei lesznek. Natúr megjelenésükkel szépen belesimulnak a szabadtéri környezetbe. Ezek a székek természetes anyaguknál fogva némi karbantartást igényelnek csiszolás és olajozás formájában, amellyel megelőzhető a fa idő előtti elöregedése vagy megrepedezése, így a bútor hosszútávon is megőrzi szépségét. A JYSK kínálatában található fa kerti székek már a gyártás során is átesnek olajos kezelésen, így ellenállóbbak az időjárási viszontagságokkal szemben. Választékunkban találhat összecsukható, állítható és dönthető, illetve rakásolható széket is, tömör teakfából, eukaliptuszból vagy akácból. Fedezze fel kínálatunkat áruházainkban és online, és találja meg az Ön igényeihez illő keményfa kerti széket.

A keményfa kerti székek ápolása és karbantartása

A keményfából készült kerti bútorokat évente legalább 2-3 alkalommal le kell takarítani, majd faápoló olajjal kell kezelni, hogy a fa ne száradjon ki és ne repedezzen meg. A tisztítási és olajozási folyamathoz ide kattintva talál részletes útmutatót.
Az olajozáson felül ezeket a bútorokat télen jól szellőző, fedett helyen kell tárolni, ahol nincsenek kitéve nedvesedésnek. A keményfa kerti bútorokat huzamosabb időre nem ajánlott műanyag bútorvédő huzattal letakarni, mert megfelelő szellőzés hiányában a fa lassan korhadásnak indulhat. Amennyiben keményfa kerti bútorait esős időben letakarja, az időjárás kitisztulását követően lehetőleg takarja ki.