Vastag raklap párnák a raklap bútorai számára

A raklap bútorok otthoni elkészítése napjainkban rendkívül népszerű. Amennyiben Ön is csatlakozott a trendhullámhoz, az utolsó simításokat könnyen megoldhatja a JYSK raklap párnáival! Három méretben találhat párnákat a bútorához, amelyek megfelelnek az európai raklapméreteknek. Az ülőpárna 120x80 cm méretű és tökéletesen illeszkedik a raklap felszínére. A háttámlához való párnák két különböző méretben is kaphatóak, 120x40 cm-es és 60x40 cm-es változatokban. A párna szélessége a raklap rövidebb és hosszabb oldalához is tökéletesen illeszkedik. Így a teljes bútort befedi és maximális komfortot nyújt, mind az ülőrészen, mind a háttámla esetében.

Vásárolja raklap párnáit nálunk – attól függetlenül, hogy az ülőrészre vagy háttámlához szeretne párnát vásárolni. A raklap párnák ideálisak a kerted más részeire is, például közvetlenül a teraszra téve, vagy egy nagyobb padon elhelyezve.

Rendezze be a saját raklap bútorát puha párnákkal

Egy raklap kanapé ideális bármilyen teraszra, erkélyre vagy kertbe. A durva fa természetes és rusztikus megjelenést kölcsönöz a bútor számára, és ha kiegészíti azt a JYSK elegáns szürke raklap párnáival, lányabbá teheti a raklap kinézetét, és a bútor így szinte hívogat, hogy üljön le és pihenjen egy kicsit. A raklap kanapékat olyan formába rendezheti és akkora méretben, amely Önnek megfelelő, így az a lehető legjobban igazodhat otthonának kertjéhez.

Nem biztos benne, hogyan készítse el otthon a saját raklap bútorát? Szerencsére nem nehéz feladat, és mi szívesen segítünk! Olvasson többet az útmutatónkban a raklap bútorok építéséről.