Kerti kiegészítők - hozza ki kertjéből a maximumot

A JYSK-nél kertjébe a minőségi bútorokon, kaspókon és székpárnákon kívül még számos praktikus vagy éppen dekoratív terméket talál, nem csak virágtartó állványt. Kerti partit szervezett? Egy grill asztal vagy fém tűzrakó segíthet a vacsora elkészítésében. A piknik takaró és a csapos üveg kellemesebbé teszi a kerti partit és a kirándulást is. Elemes keményfa vagy műfa padlóburkolattal bontás és építkezés nélkül dobhatja fel teraszát.  Egy multifunkciós virágtartós kisasztalon nem csak kényelmesen meg tud kávézni, hanem szép virágokat vagy fűszernövényeket is nevelgethet. Egy rovarhotellel segítheti a méhek és egyéb hasznos kis élőlények tevékenységét, a szökőkút pedig kellemes csobogásával nyugodt atmoszférát teremthet. Egy gurulós virágtartó segítségével könnyedén mozgathatja fényigényes növényeit a nap folyamán. A kert és a terasz kiegészítőkkel való feldobásában csak képzelete szabhat határt!

22 termékek
  22 termékek

  Kerti kiegészítők és hasznos funkcióik

  • Piknik takaró
   A piknik takaró vagy piknik pléd egyik oldala víztaszító anyaggal van bevonva, így a harmatos fűre is leterítheti anélkül, hogy leülés után nadrágja átázásától kellene tartania.
  • Gurulós virágtartó
   Előfordulhat, hogy nagyobb méretű növényeit rendszeresen szeretné mozgatni, például mert egy fényigényes növényt szeretne mindig napos helyen tartani, vagy mert időnként több helyre van szüksége a terasz egyik részén. Ilyen esetekben nagy segítség a gurulós virágtartó, amit egyszerűen odébb tud tolni.
  • Egyszer használatos grill
   Ha nincs kedve minden grillparti után hosszú perceket tölteni a grill kapargatásával és tisztításával, vagy ha könnyedén hordozható grillezési megoldást keres egy piknik vagy kirándulás idejére, akkor az eldobható grill készletet önnek találták ki.
  • Elemes kültéri padlóburkolat
   Elrontja a kert összképét a betonozott terasz, esetleg nagyon régi már a térkő, de nem szeretne bontásba és burkolásba kezdeni? Keményfa vagy műfa kültéri padlóburkolatunk segítségével néhány mozdulattal megoldhatja a problémát, hiszen csak le kell raknia és egyszerűen egymáshoz rögzítenie a burkolati elemeket.