Kerti kiegészítő - hozza ki a nyárból a maximumot

A JYSK-nél kertjébe a minőségi bútorokon kívül még számos praktikus vagy éppen dekoratív terméket talál. A virágtartó állvány szuper kiegészítő erkélyére, ha sok növényt szeretne tartani. Kerti parti? Egy grill asztal vagy fém tűzrakó segíthet a vacsora elkészítésében, a szélfogó pedig megvédi vendégeit az időjárás viszontagságaitól. A piknik takaró, strandtáska, kulacs, fém bögre és a csapos üveg kellemesebbé teszik a kirándulást és a strandolást is. Az elemes keményfa vagy műfa kültéri burkolat segítségével bontás és építkezés nélkül szépítheti teraszát. Egy virágtartó résszel kialakított kisasztalon kényelmesen meg tud kávézni, és szép virágokat is nevelgethet. A klasszikus buddha szobor sokak által kedvelt kerti dekoráció, a szökőkút pedig kellemes csobogásával nyugodt atmoszférát teremthet. Egy gurulós virágtartó segítségével könnyedén mozgathatja fényigényes növényeit a nap folyamán. A kert és a terasz kiegészítőkkel való feldobásában csak képzelete szabhat határt!

Kerti kiegészítők és dekorációk széles választéka

A skandináv országokban élő emberek a nyár minden pillanatát kihasználják, és annyi idő töltenek a szabadban, amennyit csak tudnak. A JYSK széles kerti bútor és kerti kiegészítő választéka jól tükrözi ezt az életmódot. De milyen kerti kiegészítőket érdemes beszereznie ahhoz, hogy kihozhassa a maximumot a nyárból?

 • Virágtartó állvány
  Egy virágtartó állvány praktikus kiegészítő, ha kis helyen szeretne több növényt nevelni, mert a segítségével egymás alá és fölé pakolhatja cserepes növényeit.
 • Kültéri burkolat
  Elrontja a kert összképét a betonozott terasz, esetleg nagyon régi már a térkő, de nem szeretne bontásba kezdeni és kültéri járólapot venni? Keményfa vagy műfa kültéri teraszburkolat segítségével néhány mozdulattal megoldhatja a problémát, hiszen csak le kell raknia és egyszerűen egymáshoz rögzítenie a burkolati elemeket.
 • Piknik takaró
  A piknik takaró vagy piknik pléd egyik oldala víztaszító anyaggal van bevonva, így a harmatos fűre is leterítheti anélkül, hogy leülés után nadrágja átázásától kellene tartania.
 • Strandtáska
  Egy nagyméretű strandtáska elég helyet biztosít a törölközők, plédek és egyéb terjedelmes strandfelszerelés számára.
 • Gurulós virágtartó
  Előfordulhat, hogy nagyobb méretű növényeit rendszeresen szeretné mozgatni, például mert egy fényigényes növényt szeretne mindig napos helyen tartani, vagy mert időnként több helyre van szüksége a terasz egyik részén. Ilyen esetekben nagy segítség a gurulós virágtartó, amit egyszerűen odébb tud tolni.
 • Egyszer használatos grill
  Ha nincs kedve minden grillparti után hosszú perceket tölteni a grill kapargatásával és tisztításával, vagy ha könnyedén hordozható grillezési megoldást keres egy piknik vagy kirándulás idejére, akkor az eldobható grill készletet önnek találták ki.
 • Buddha szobor, mini szökőkút
  Két klasszikus kültéri dekoráció, a buddha szobor és a mini szökőkút vagy csobogó. Jól mutatnak sziklakertekben és a teraszon is néhány virág mellett.
 • Hőtartó kulacs, fém bögre
  Kirándulás alkalmával a hőtartó kulacs praktikus útitárs, mert órákig hidegen vagy melegen tartja italát. A fém bögre strapabíró és hőálló.
 • Szélfogó
  A szélfogó fal nem csak megvédi a kertben üldögélő embereket a széltől, hanem kültéri térelválasztóként is funkcionálhat.
 • Grill asztal
  A grill asztal fémből készül, és a kialakítása kifejezetten grillezéshez lett optimalizálva. Rendelkezik két alsó polccal, amin elférnek tálcák, dobozok, palackok, valamint a grilleszközök tárolására való kampókkal is.