Kávézó bútorok - erkélyre, balkonra tervezve

A kávézóasztal kávézószékekkel ideális kerti bútorként az erkélyre vagy egy kis teraszra és a kert minden kis zugába illeszkedik. Ugyanakkor egy kávéházi bútor könnyen mozgatható, így a nap bármely szakaszában kiélvezheti a napsugarait vagy a hűvösebb árnyékos részt is. Egy kisebb kávéházi bútor tökéletes lehet kisebb teraszokra, erkélyekre is. Fémből, fonott, műanyagból és fából készült kávézókészleteket talál választékunkban. Tekintse meg kínálatunkat és találjon jó ajánlatot áruházainkban vagy online a JYSK.hu-n.

  Kerti bútor szettek - Kávéházi

  THY H60 natúr + 2 GUDHJEM natúr
  69900 Ft/szett
  85700 /szett
  Megtakarítás 18%
  THY H60 natúr + 2 AIDT natúr
  84900 Ft/szett
  103700 /szett
  Megtakarítás 18%
  VESTERHAVET H70 + 2 ILDERHUSE natúr
  119900 Ft/szett
  140700 /szett
  Megtakarítás 14%
  Csak online
  VESTERHAVET H70 + 2 VESTERHAVET natúr
  149900 Ft/szett
  174700 /szett
  Megtakarítás 14%
  Csak online

  Kávéházi garnitúra – a rugalmas megoldás

  Egy kávézóasztal a hozzá illő székekkel a kert bármelyik barátságos zugában, beszögellésében bátran elhelyezhető. A kávéházi garnitúra ráadásul könnyen át is helyezhető, így mindig kiválaszthatjuk a kívánt napos vagy árnyékos részt. Egy kompaktabb, összecsukható garnitúra ideális lehet az erkély berendezéséhez.

  A JYSK számos különféle dizájnú, színű, minőségű és anyagú kávéházi garnitúrát kínál. Akár az elegáns fekete megjelenést, akár a stílusos élénk színeket kedveli, a JYSK-nél megtalálja a keresett garnitúrát. Kertibútor-garnitúráink a hagyományos, felületkezelt keményfától a minimalista, karbantartást nem igénylő alumíniumig minden igényt kielégítenek. A székek túlnyomó része rakásolható vagy összecsukható a helytakarékos tároláshoz.

  A hagyományos, mutatós faból készült kerti kiülő természetes jellegével jól illik a kertbe. A fabútorok igényelnek bizonyos mértékű karbantartást, ezt azonban a JYSK egyszerű tanácsai alapján bárki könnyen elvégzi.

  A JYSK gazdag dísz- és ülőpárna-kínálatából válogatva egyénivé teheti a kávéházi garnitúrát.