Kültéri kávéházi szettek és helytakarékos kiülők

A kávézóasztal kávézószékekkel - más néven bisztró vagy balkon szett - ideális kerti bútorként az erkélyre vagy egy kisméretű teraszra, esetleg a kert egy eldugott zugába. Egy kávéházi garnitúra könnyen mozgatható, így a nap bármely szakában kiélvezheti a meleg napsugarakat, vagy épp a kellemesen hűvös árnyékot is. Egy kisméretű kávézószett ideális választás, ha a legtöbbet szeretné kihozni kicsi erkélyéből vagy teraszából, és nálunk extrán helytakarékos, összecsukható asztalt és széket is talál. Kínálatunkban többek között kerek üvegasztalt, valamint négyzet alakú, fonott műrattan, valódi keményfa vagy praktikus műfa darabokat is talál. Sokféle stílusos, egymáshoz illő szett közül válogathat, vagy összeállíthatja saját kávézó garnitúráját is. Honlapunkon megtalálja teljes választékunkat, de számos termékünket megnézheti és kipróbálhatja a JYSK áruházakban.

16 termékek
  16 termékek

  Kávéházi garnitúra – a helytakarékos és rugalmas megoldás

  Egy kávézóasztal a hozzá illő székekkel a kert bármelyik barátságos zugában, egy kicsi terasz szélére, vagy egy erkély korlátja mellé is bátran elhelyezhető. A kávéházi garnitúra ráadásul könnyen át is helyezhető, így mindig kiválaszthatjuk a kívánt napos vagy árnyékos részt. Egy kompakt, összecsukható garnitúra ideális lehet az erkély berendezéséhez.

  A JYSK számos különféle dizájnú, színű, minőségű és anyagú kávéházi garnitúrát kínál. Akár az elegáns fekete megjelenést, akár a letisztult, világosabb színeket kedveli, a JYSK-nél megtalálja a keresett garnitúrát. Kerti bútor szettjeink választékában megtalálhatóak a klasszikus, natúr megjelenésű keményfa modellek, és a minimalista, karbantartást nem igénylő alumíniumvázas műfa vagy műrattan bútorok is. A székek túlnyomó része rakásolható vagy összecsukható a helytakarékos tárolás érdekében.

  A hagyományos, mutatós fából készült kerti kiülő természetes megjelenésével jól illik bármelyik kertbe. A keményfa bútorok igényelnek bizonyos mértékű karbantartást, ezt azonban a JYSK egyszerű tanácsai alapján bárki könnyen elvégzi.

  A JYSK gazdag kerti ülőpárna kínálatából válogatva egyénivé teheti kávéházi garnitúráját.