Keményfa kerti asztalok kültéri étkezéshez

Élvezze a nyár esti vacsorákat és beszélgetéseket családjával és barátaival egy időtlen megjelenésű, szép keményfa kerti asztal körül. A keményfából készült bútorok némi karbantartást igényelnek olajozás formában, a megfelelő kezelés mellett viszont nagyon sokáig megőrzik szépségüket és tartósságukat. A JYSK választékában kapható teljes egészében keményfából készült étkezőasztal, illetve számos olyan modell is, amelynél a keményfa asztallap acél vagy alumínium lábakra és keretre lett erősítve. Asztalaink többsége tömör teakfa, eukaliptusz vagy akác fából készült. Kínálatunkban talál kerek és szögletes, kicsi és nagy, sőt, vendéglapokkal felszerelt, bővíthető keményfa kerti asztalt is, így könnyen megtalálhatja a saját ízlésének és igényeinek megfelelő darabot. Természetesen fa kültéri étkezőasztalainkhoz hozzájuk illő fa kerti székeket is vásárolhat - tekintse meg választékunkat ide kattintva.

14 termékek
  14 termékek

  Hogyan őrizze meg keményfa kerti asztala szépségét és minőségét?

  A tömörfa kültéri bútorok a többi típushoz képest több karbantartást igényelnek, azonban a törődést hosszú élettartammal és időtlen szépséggel hálálják meg. Egy keményfa kerti étkezőszett természetes megjelenésével gyönyörű kiegészítője bármely terasznak - de hogyan kell pontosan kezelni? Ide kattintva részletes videó útmutatót talál a keményfa kerti bútorok olajozásáról, de a legfontosabb tudnivalókat összegyűjtöttük ide is:

  • A keményfa kerti asztalt szezononként legalább 2-3 alkalommal tisztítsa meg majd kenje át faápoló olajjal, amellyel megakadályozza a fa esetleges kiszáradását és megrepedezését
  • Télen tárolja zárt, jól szellőző helyen, ahol védve van a nedvességtől
  • Hosszabb időre ne takarja le műanyag bútor takaróval, mert megfelelő szellőzés hiányában a fa korhadásnak indulhat