Hordozható derékaljak és polifoam matracok

Egy összetekerhető és hordozható, kompakt derékalj vagy könnyű polifoam matrac szinte elengedhetetlen kellék kempingezés közben, sátorozáskor, vagy egy fesztiválon, ha kényelmesen szeretnénk aludni, nem pedig a kemény földön. A JYSK kínálatában különböző vastagságú polifoam matracok és önfelfújó derékaljak közül választhat. Utóbbi a felfújható matrac jó alternatívája lehet, ugyanis bár nehéz cipelni, rendkívül kényelmes. A JYSK vékonyabb polifoam derékaljai jógamatracként vagy edzőszőnyeg gyanánt is használhatóak. Minden modell könnyedén feltekerhető és hátizsákra rögzíthető. Az önfelfújó derékalj praktikus kiegészítő, amely könnyen és gyorsan használatra kész állapotba kerül, így elalvás előtt, amikor már valószínűleg fáradt, nem kell a felfújással vesződnie. Válassza ki az igényeinek megfelelő derékaljat és kempingmatracot honlapunkon, vagy egy JYSK áruházban.

Extra kényelem kempingezés közben

Ha több napig tervez kirándulni vagy sátorozni, akkor az alvás közbeni kényelme érdekében érdemes beszereznie egy önfelfújó derékaljat, más néven kempingmatracot, amely megfelelő alátámasztást nyújt, és megvédi hátát a hideg és kemény talajtól. Az önfelfújó derékalj használatához nincs szüksége külön pumpára, csak ki kell nyitnia a matracon található szelepet, és megvárni, hogy a belső kamrái megteljenek levegővel. Az elcsomagoláshoz pedig szorosan össze kell tekerni, amellyel kinyomja belőle a levegőt. A gumis pántoknak köszönhetően könnyen tárolható és hordozható.

Rövidebb utakra, egy-két éjszakára elegendő lehet egy polifoam matrac is, amit jóga- vagy edzőszőnyegként is használhat, ha éppen nem kirándul.