Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Átlátszó függöny a polc előtt és bézs színű függöny az ágy előtt

Tegye stílusossá otthonát többfunkciós függönyökkel

A függönyök a szépség és a funkcionalitás tökéletes keverékei, és azonnal feldobják otthoni dekorációdat.

Sokkal többre is használhatók, mint az ablakok eltakarására és a napfény kizárására. Akár otthonod elrendezését is megváltoztathatod függönyökkel és akár a rendetlenséget is elrejtheted velük.

Stílusos függönyök egy kis magánszférával

A ké függöny réteggel tökéletesen meg tudod oldani, hogy beengedd a természetes fényt, és továbbra is megőrizd a magánéleted otthonodban.

Különböző szövetekkel megnyugtató légkört teremthetsz a napalidban, és egyben egyedi megjelenést kölcsönöz a dekorációdnak is. A STORAVAN és AGA függönyeink tökéletesek ehhez a könnyed és légies megjelenéshez.

A függönyök mint okos tárolási megoldások

Gyorsan, egyszerűen és dekoratív módon szeretnéd elrejteni kevésbé használt dolgaidat vagy a kevésbé szép polcokat? A függönyök lágyságot és színeket visznek otthonodba, és kiválóan elrejthetik a rendetlenebb részeket is.

Fém polcok és szürke vászonhatású függöny

Használj függönyöket a vizuálisan zavaró elemek, például a TV-képernyők, a csövek vagy más a szemedet zavaró dolgok elrejtésére. Nézz körül otthonodban, és nézd meg, vannak-e túlzsúfolt polcok, amelyeket függönnyel el lehetne rejteni.

Fém polcok szürke színű vászonhatású függöny

Változtass otthonod elrendezésén függönyökkel

Szeretnéd elegánsan elválasztani a szobát? Használjon függönyt térelválasztóként, és alakíts ki egy új szobát a szobában.

Nem mindig egy fix fal a legjobb térelválasztó – különösen akkor nem, ha rugalmasabb megoldást keresel. Mi legyen ha szét szeretnéd választani az étkezőt és a nappalit? Ilyenkor a függöny egy praktikus és rugalmas térelválasztó lehet. Így attól függően tudod változtatni a teret, hogy mekkora helyre van épp szükséged. 

Attól függően, hogy mire van szükséged, eldöntheted, hogy milyen vastagságú legyen a függönyöd. A vékonyabb függöny légiesebb hatást kelt, egyben kevésbé lesz privát a kialakított tér. Míg a vastagabb függöny korlátozza a láthatóságot és még a helyiség akusztikáját is javítja.

Dimout Sötétítő függöny az ágy előtti térelválasztónál

A HITRA dimout sötétített függönyünk vastagabb anyagával tökéletes egy intimebb tér kialakításához. Különösen jó választás, ha egy nagyobb szobából kell leválasztani a hálórészt.

Olvasd el függönyválasztási tippjeinket is itt.

Tudjon meg többet

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei