Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Talapzat dísszel, üveg kaspó és kanapé pléddel és díszpárnákkal

MY SPACE: A harmonikus dekoráció

A JYSK három új trendje tovább színesíti a választékunkat a 2020-as tavaszi és nyári szezonban. Az új trendjeink neve MY SPACE, MIDSOMMER és INSTA EMOTIONS.

A MY SPACE trend segít időt találni magadra és megtalálni a belső egyensúlyodat. Ez a trend az emberi élet örömét és az apró pillanatok élvezetét ragadja meg. Gyújts meg néhány teamécsest és gyönyörködj benne, ahogyan az ELVIN teamécsestartó és a SIVERT váza kiegészíti egymást.

Készíts kis csendéleteket, amelyek elgyönyörködtetnek, ha elmész mellettük: a PELLE talapzat ideális, ha ki szeretnéd állítani a kedvenc mütyürjeidet a lakásban.

A felelősségtudatosság kérdése egyre fontosabb, ez a MY SPACE kollekcióban is megmutatkozik. A rendetlenségtől és fölösleges kacatoktól való megszabadulás rendkívül fontos - egészen máshogy érzed magad egy tágas, átlátható térben, mint a zsúfoltságban. A helyzet kulcsát az okos tárolási megoldások jelentik. A polcok és kosarak, mint például a MALTE kosár, egyszerű, de nagyszerű megoldást jelentenek.

Ha a környezetünk harmonikus, belül is könnyebb megtalálni a harmóniát. Az AKITA tárolóvödör egyszerre csinos és praktikus: mivel fedeles, a benne tárolt kötés, gyerekjátékok vagy akármi más nem porosodik, a fogantyúja miatt pedig könnyen mozgatható.

A trend meghatározó alapanyagai a fa (pl. az UPTOWN asztalvég esetében), a beton és az üveg, valamint az újabb anyagok, mint a memóriahab vagy a csiszolt króm.


A geometrikus minták lágy, szépen formázott alakban mutatkoznak meg. Az EFFECT dekoratív tükör gyönyörű példa erre. 5 különálló darabból áll, amelyeket úgy illeszthetsz össze, ahogyan csak szeretnéd.  

A MY SPACE színeit a víz alatti élet ihlette. A mentaszín és az akvamarinkék meghatározó jelentőségű, amint azt a LINNEA pléden is látni lehet. A DUNHAMMER díszpárnán lévő zöld színkombináció is jellemző a trendre.

Érdekel a másik két trend? Tudj meg többet az INSTA EMOTIONS és MIDSOMMER trendekről.

 

Tudjon meg többet

Az ideális előszoba pad kiválasztása

Az ideális előszoba pad kiválasztása

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Reflektorfényben: A MARKSKEL tároló bútor kollekció

Reflektorfényben: A MARKSKEL tároló bútor kollekció

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban