Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Talapzat dísszel, üveg kaspó és kanapé pléddel és díszpárnákkal

MY SPACE: A harmonikus dekoráció

A JYSK három új trendje tovább színesíti a választékunkat a 2020-as tavaszi és nyári szezonban. Az új trendjeink neve MY SPACE, MIDSOMMER és INSTA EMOTIONS.

A MY SPACE trend segít időt találni magadra és megtalálni a belső egyensúlyodat. Ez a trend az emberi élet örömét és az apró pillanatok élvezetét ragadja meg. Gyújts meg néhány teamécsest és gyönyörködj benne, ahogyan az ELVIN teamécsestartó és a SIVERT váza kiegészíti egymást.

Készíts kis csendéleteket, amelyek elgyönyörködtetnek, ha elmész mellettük: a PELLE talapzat ideális, ha ki szeretnéd állítani a kedvenc mütyürjeidet a lakásban.

A felelősségtudatosság kérdése egyre fontosabb, ez a MY SPACE kollekcióban is megmutatkozik. A rendetlenségtől és fölösleges kacatoktól való megszabadulás rendkívül fontos - egészen máshogy érzed magad egy tágas, átlátható térben, mint a zsúfoltságban. A helyzet kulcsát az okos tárolási megoldások jelentik. A polcok és kosarak, mint például a MALTE kosár, egyszerű, de nagyszerű megoldást jelentenek.

Ha a környezetünk harmonikus, belül is könnyebb megtalálni a harmóniát. Az AKITA tárolóvödör egyszerre csinos és praktikus: mivel fedeles, a benne tárolt kötés, gyerekjátékok vagy akármi más nem porosodik, a fogantyúja miatt pedig könnyen mozgatható.

A trend meghatározó alapanyagai a fa (pl. az UPTOWN asztalvég esetében), a beton és az üveg, valamint az újabb anyagok, mint a memóriahab vagy a csiszolt króm.


A geometrikus minták lágy, szépen formázott alakban mutatkoznak meg. Az EFFECT dekoratív tükör gyönyörű példa erre. 5 különálló darabból áll, amelyeket úgy illeszthetsz össze, ahogyan csak szeretnéd.  

A MY SPACE színeit a víz alatti élet ihlette. A mentaszín és az akvamarinkék meghatározó jelentőségű, amint azt a LINNEA pléden is látni lehet. A DUNHAMMER díszpárnán lévő zöld színkombináció is jellemző a trendre.

Érdekel a másik két trend? Tudj meg többet az INSTA EMOTIONS és MIDSOMMER trendekről.

 

Tudjon meg többet

Újítsd meg az otthonod függönyökkel

Reflektorfényben a LIMFJORDEN sorozat

6 egyszerű ötlet kis lakások berendezéséhez

Nordic Mood: nagy hatású kisbútorok