Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Tálca tálakkal, bögrével és vágódeszkával. Karosszék padlólámpával.

MIDSOMMER: Nyári hangulatú dekorációs kiegészítők

A JYSK három új trendje tovább színesíti a választékunkat a 2020-as tavaszi és nyári szezonban. Az új trendjeink neve MIDSOMMER, MY SPACE és INSTA EMOTIONS.

A MIDSOMMER trend a világról való lekapcsolódás és belső feltöltődés vágyát testesíti meg: a MIDSOMMER fantáziavilágában nincs semmi zavaró zaj, csak a pillanat teljes élvezete. Ez a JOMO ("joy of missing out",) a nyüzsgésből való kimaradás öröme. Tedd félre az elektronikus eszközöket egy kis időre, és gyönyörködtesd az érzékeidet a JENS illatgyertyával vagy a HARRY virágvázával. A szál virág kihangsúlyozza a trend egyszerű szépségét.

A kézműves mozgalom rendkívül népszerű mostanában - ez mindannyiunkat arra ösztönöz, hogy több figyelmet fordítsunk a hobbijainkra és a természetre és hogy jobban értékeljük a műalkotások elkészüléséhez szükséges időt és szakértelmet. A TORSTEN és LAUKE zománcozott kőtálak kézműves jellegét gyönyörűen kiemeli az akáciafából készült KJELL vágódeszka.

A MIDSOMMER kollekcióban a természet által inspirált motívumok, nyomott mintás felületek és könnyed formák találkoznak, mint például a JOHN virágkaspón. Az összhatás művészi és időtlen.


Az egyszerű, természetes és fölösleges maníroktól mentes formák, egy lágy, esztétikus hatást keltenek. A trendet a matt felületek és meleg színek dominálják. A trend csodásan illik a nappaliba, de az otthonod más helyiségeiről sem feledkeztünk meg: az EGIL szennyeskosár és a SAUNTE pad egy kis nyugalmat csempészhet a fürdőszobába is. 

A MIDSOMMER trend színeit a 70-es évek legszebb napjai és a skandináv nyárközép hangulata ihlette. A MAIGULL steppelt pléd a nosztalgikus lelkeket szólítja meg - virágmintája és retro hangulata az egyszerűbb időkre emlékeztet, akárcsak a KUGLEASK díszpárna.

A trend a telített blokkszíneket fedezi fel, a terrakotta téglaszín, sárga és vad zöld tónusok gyönyörködtetik a szemet a dekoratív kiegészítőkön. A THERMAN kosarak jó példái ennek.


Érdekel a másik két új trendünk? Tudj meg többet az INSTA EMOTIONS és MY SPACE trendekről.

 

Tudjon meg többet

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei