Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Inspirációs Hét | Akár 50% kedvezmény!

MIDSOMMER: Nyári hangulatú dekorációs kiegészítők

MIDSOMMER: Nyári hangulatú dekorációs kiegészítők

A JYSK három új trendje tovább színesíti a választékunkat a 2020-as tavaszi és nyári szezonban. Az új trendjeink neve MIDSOMMER, MY SPACE és INSTA EMOTIONS.

A MIDSOMMER trend a világról való lekapcsolódás és belső feltöltődés vágyát testesíti meg: a MIDSOMMER fantáziavilágában nincs semmi zavaró zaj, csak a pillanat teljes élvezete. Ez a JOMO ("joy of missing out",) a nyüzsgésből való kimaradás öröme. Tedd félre az elektronikus eszközöket egy kis időre, és gyönyörködtesd az érzékeidet a JENS illatgyertyával vagy a HARRY virágvázával. A szál virág kihangsúlyozza a trend egyszerű szépségét.

Wall mirror, candle stick, vase, scented candle and ornament by window

A kézműves mozgalom rendkívül népszerű mostanában - ez mindannyiunkat arra ösztönöz, hogy több figyelmet fordítsunk a hobbijainkra és a természetre és hogy jobban értékeljük a műalkotások elkészüléséhez szükséges időt és szakértelmet. A TORSTEN és LAUKE zománcozott kőtálak kézműves jellegét gyönyörűen kiemeli az akáciafából készült KJELL vágódeszka.

Table with bowls, plates, cups and cutting board

A MIDSOMMER kollekcióban a természet által inspirált motívumok, nyomott mintás felületek és könnyed formák találkoznak, mint például a JOHN virágkaspón. Az összhatás művészi és időtlen.

Plant pot with artificial plant, lantern, and basket with a pink throw in front of a window


Az egyszerű, természetes és fölösleges maníroktól mentes formák, egy lágy, esztétikus hatást keltenek. A trendet a matt felületek és meleg színek dominálják. A trend csodásan illik a nappaliba, de az otthonod más helyiségeiről sem feledkeztünk meg: az EGIL szennyeskosár és a SAUNTE pad egy kis nyugalmat csempészhet a fürdőszobába is. 

Laundry basket and bench with candles in a bathroom. Basket with towels

A MIDSOMMER trend színeit a 70-es évek legszebb napjai és a skandináv nyárközép hangulata ihlette. A MAIGULL steppelt pléd a nosztalgikus lelkeket szólítja meg - virágmintája és retro hangulata az egyszerűbb időkre emlékeztet, akárcsak a KUGLEASK díszpárna.

Rattan armchair with cushions and throw

A trend a telített blokkszíneket fedezi fel, a terrakotta téglaszín, sárga és vad zöld tónusok gyönyörködtetik a szemet a dekoratív kiegészítőkön. A THERMAN kosarak jó példái ennek.

Four baskets in different colours stacked


Érdekel a másik két új trendünk? Tudj meg többet az INSTA EMOTIONS és MY SPACE trendekről.

 

Tudjon meg többet

Útmutató: Hogyan válasszunk tükröt

Reflektorfényben: az EGELEV kollekció

Karácsonyi hangulat az új Nordic Mood kollekcióval

Tegye stílusossá otthonát többfunkciós függönyökkel

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.