Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Italok és váza az asztalon

Kezdd felpezsdülve a nyarat egy kerti partival

Szeretnéd egy tökéletes bulival indítani a nyarat, vagy egyszerűen csak a fesztivál hangulatát szeretnéd házhoz hozni? A titok ehhez egyszerű: az előkészületeken van a hangsúly. Tanácsainkkal segítünk neked a megvalósítás első lépéseiben. Mosolyod érjen fültől fülig, és ne hagyd, hogy az eső vagy szél kedvedet szegje az önfeledt szórakozásban.

 

Mi kell egy jó partihoz?

Az alábbi szempontokat kell, hogy végiggondold az igazán jó buli érdekében. 
 

 

1. A helyszínválasztás 

Nem a kerted vagy tornácod mérete az, ami számít. Sokkal lényegesebb, hogy mennyi energiát fektetsz bele a kellő hangulat megteremtésébe. Bár tény, hogy elengedhetetlen eleme a nyári partiknak a jó helyszín. Többeknek adatik meg a szerencse, hogy egy kertes házban lakjanak, ahol a gyönyörű virágok és a friss fű illata hozzásegíti őket a tökéletes atmoszférához. Ha viszont te nem ezek közé tartozol, akkor sem kell elszomorodni. Járd picit körbe a környéket, hátha találsz egy használaton kívüli tetőt vagy egy parkot. Megfelelő dekorációval mind a két helyszín megfelelő lehet.
 

 

Ha nyilvános helyen rendezel bulit, szerezz be pár összecsukható széket, vagy akár összecsukható asztalokat is. Persze ezt a saját lakásodban is alkalmazhatod, mivel ezek az eszközök nagyon helytakarékosak, mégis a szükség pillanatában segítségedre lehetnek.

 


2. Készülj fel akármilyen időjárásra 

Még akkor is, ha a nyár legmelegebb napjára esik a kerti partid, ügyelj arra, hogy nem minden vendéged fogja jól bírni a túlzott meleget. Hiszem nem csak az eső vagy a szél, de a túlzott meleg is elronthatja a kedélyek hangulatát. A kiküszöböléshez szerezz be egy pavilont, vagy napernyőket. A vendégeid azt is biztos értékelni fogják, ha sötétedéskor tudsz számukra biztosítani pár melegebb takarót. Egy extrémebb megoldás lehet akár a tűzgyújtás is, amit könnyedén kivitelezhetsz alábbi termékünkkel.

 

 

 

 

 

3. A fények ragyogása 

A gyertyák nagyszerűek ha igazán meghitt hangulatra vágysz. Tehetsz kisebb lámpásokat az asztalra, szolárlámpákat a földre, vagy akár égősorokat is a pavilon köré vagy a fára.

 


Lanterns and light strings

 

 

 

 

 

 

 

4. Szóljon a zene 

A helyszín kialakításán kívül ne feledkezz meg egy másik nagyon fontos dologról sem: a zenéről. A megfelelő lejátszási lista összeállítása eredményezi a kellően barátságos hangulatot. Régebbi slágerekkel nosztalgiaérzést kelthetsz vendégeidben, míg a mai sikerszámokkal a bulizásra hangolhatod őket. Az a lényeg, hogy a vendégeid ízlésének megfelelően állítsd össze ezt a listát! Ha nem szeretnél ideges szomszédokkal, vagy szélsőségesebb esetben rendőrökkel találkozni, mindenképp szólj előtte a környékeden lakóknak, hogy lehet, egy kis zajt fogtok csapni aznap este.

 

5. Érezzétek magatokat újra gyerekeknek

 

A vendégeid már régi barátok vagy pont hogy nem ismerik egymást eléggé? Akár egyedül, akár csapatban játszotok, egy megfelelő játék megtörheti a jeget, így mindenki jól érezheti magát a nap végére.

 

 

 

 

Már csak a nagy bevásárlás maradt hátra, hogy senki se haljon éhen vagy szomjazzon. Jó bulizást!  

 


 

Tudjon meg többet

Gyönyörű strand kiegészítők

Gyönyörű strand kiegészítők

Dán húsvéti hagyományok

Dán húsvéti hagyományok

 Ötletek hétvégi utakhoz a szabadban

Ötletek hétvégi utakhoz a szabadban

Így fogjunk hozzá a parti szervezésének

Így fogjunk hozzá a parti szervezésének