Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Kaspó, gyertyák, elemes lámpa, polc és dísz

INSTA EMOTIONS: Vidám, laza dekoráció a nappaliba

A társadalmi tendenciák megmutatkoznak a szokásainkban, az öltözködésünkben, az otthoni dekorációban és a mindennapi életünk sok más területén. A JYSK három új trendje tovább színesíti a választékunkat a 2020-as tavaszi és nyári szezonban. A három trend neve INSTA EMOTIONS, MIDSOMMER és MY SPACE.

A közösségi oldalak jelensége a mai valóságban megkerülhetetlen. Az INSTA EMOTIONS ezt a világot tükrözi - azt a színes, csillogó fantáziát, ahol az számít a legtöbbet, hogy mások hogyan látnak bennünket és mi hogyan látjuk magunkat. Ez a kollekció vidám és laza - ezt a legjobban a csókos száj formájú KLEMATIS bársonypárna mutatja meg.

A közösségi média a virtuális kalandok világa. Az INSTA EMOTIONS megragadó, pozitivitást és finomságot sugárzó tárgyakat foglal magába, ilyen például a TRULS dísz, és a komplex módon nosztalgikus és modern GILBERT tál.

Az experimentális és geometrikus formák központi jelentőségűek. A drót, kerámia és üveg újszerű kombinációi friss, játékos hatást keltenek. Kombináld az AXEL kerámia kaspót a VILLY elemes lámpával: az új és régi találkozása izgalmas egyensúlyt teremt.

Az INSTA EMOTIONS valódi színrobbanást hoz az életedbe, de a nap-fakította árnyalatok nosztalgiát is ébresztenek. A korall, rózsaszín és narancs jellemzi ezt a trendet. Az is fontos, ahogyan a színek keverednek - mindennek össze kell állnia egy harmonikus egésszé. A GULMAURE gyerekszőnyeg többféle változatban is elérhető visszafogott színekben.

Érdekel a másik két új kollekciónk? Tudj meg többet a MIDSOMMER és MY SPACE trendekről.

 

Tudjon meg többet

10 módszer amivel világosabbá tehetsz egy sötét szobát

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Útmutató beltéri és kültéri karácsonyi fények kiválasztásához

Újítsd meg az otthonod függönyökkel