Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Alvás Hét | Akár 60% kedvezmény!

INSTA EMOTIONS: Vidám, laza dekoráció a nappaliba

INSTA EMOTIONS: Vidám, laza dekoráció a nappaliba

A társadalmi tendenciák megmutatkoznak a szokásainkban, az öltözködésünkben, az otthoni dekorációban és a mindennapi életünk sok más területén. A JYSK három új trendje tovább színesíti a választékunkat a 2020-as tavaszi és nyári szezonban. A három trend neve INSTA EMOTIONS, MIDSOMMER és MY SPACE.

A közösségi oldalak jelensége a mai valóságban megkerülhetetlen. Az INSTA EMOTIONS ezt a világot tükrözi - azt a színes, csillogó fantáziát, ahol az számít a legtöbbet, hogy mások hogyan látnak bennünket és mi hogyan látjuk magunkat. Ez a kollekció vidám és laza - ezt a legjobban a csókos száj formájú KLEMATIS bársonypárna mutatja meg.

2 velvet cushions (lip shaped and flower shaped), multi coloured cushion and throw in a basket

A közösségi média a virtuális kalandok világa. Az INSTA EMOTIONS megragadó, pozitivitást és finomságot sugárzó tárgyakat foglal magába, ilyen például a TRULS dísz, és a komplex módon nosztalgikus és modern GILBERT tál.

Shelf with ornament, storage jars and bowls

Az experimentális és geometrikus formák központi jelentőségűek. A drót, kerámia és üveg újszerű kombinációi friss, játékos hatást keltenek. Kombináld az AXEL kerámia kaspót a VILLY elemes lámpával: az új és régi találkozása izgalmas egyensúlyt teremt.

Ceramic plant pot with artificial plant, candles, ornament and battery operated lamp

Az INSTA EMOTIONS valódi színrobbanást hoz az életedbe, de a nap-fakította árnyalatok nosztalgiát is ébresztenek. A korall, rózsaszín és narancs jellemzi ezt a trendet. Az is fontos, ahogyan a színek keverednek - mindennek össze kell állnia egy harmonikus egésszé. A GULMAURE gyerekszőnyeg többféle változatban is elérhető visszafogott színekben.

Room with kids rug on the floor, storage box and basket with throw

Érdekel a másik két új kollekciónk? Tudj meg többet a MIDSOMMER és MY SPACE trendekről.

 

Tudjon meg többet

A beszerző kedvenc lakástextilei

Útmutató: Hogyan válasszunk tükröt

Reflektorfényben: az EGELEV kollekció

Karácsonyi hangulat az új Nordic Mood kollekcióval

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.