Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Nappali kanapéval, TV-asztallal és különböző dekor kiegészítőkkel hygge hangulatban

“Hygge” hangulat a TV-asztalon

A TV-asztal sokkal több lehet, mint a tévékészülék, a régi DVD-k és a távirányítók állványa. Sokan laptopon vagy tableten nézik kedvenc sorozataikat, de ha nincs tévéd, akkor is hasznát veheted egy TV-asztalnak a nappalidban. Nem foglal sok helyet és pár jól megválasztott kiegészítővel vagy dísznövénnyel az otthon dekoratív részévé varázsolhatod.

Ebben a blog posztban adunk 3 tippet hogyan hozd ki a legtöbbet TV-állványodból.

Nappali kanapéval, kis asztali lámpával és modern TV-asztallal, dekorációval


Függetlenül attól, hogy a TV-asztalod régebbről maradt meg amikor még volt tévéd, vagy még most is eredeti funkcióját látja el és a tévédet tartod rajta, rengeteg dekorációs lehetőséged van feldobni kicsit. Szinte semmilyen erőfeszítést nem igényel, hogy egy modern dekor TV-állvánnyá alakítsd, akár már meglévő kiegészítőiddel.

1. Alkosd meg a saját látképed a nappalidban 

Plant pots, artificial plants, candlestick, ornament and table lamp on top of a TV stand


Ha viszonylag nagy felület áll rendelkezésre, úgy létrehozhatod a saját látképedet, akár egy város vagy a természet sziluettjét utánozva. Nyugodtan variáld a dekorációs elemeket kedved szerint és hozz létre egy dinamikus megjelenést ami mégis harmonikus hangulatot kelt. A legjobb hatást úgy érheted el ha nem csak egymás mellé helyezed el, hanem mélységében is mozgatod a tárgyakat.

2: Egy kis természet a polcodon 

Két kaspó modern TV-asztalon zöld műnövényekkel


A különböző dekorációs kiegészítők mellett jól mutathat egy kis természetes, naturális elem. A zöld szín és az organikus formák dinamikus és élénk megjelenést kölcsönöznek.

Zöld műnövény sárga és lila színű kaspóban


A mai műnövények annyira életszerűek, hogy könnyen össze lehet őket téveszteni a természetes növényekkel és virágokkal - csak arra kell emlékezned, hogy melyiket kell öntözni.

3: Játssz a fényekkel és árnyékokkal

Aranyszínű gyertyatartó gyertyákkal és nonfiguratív szobor


Semmi sem fejezi ki úgy a „hygge”-t mint a gyertyák és a jól megválasztott fények. Ismét meríthetsz ihletet a korábban említett látképből és variálhatod a fényforrásokat különböző magasságokban és mélységekben a polcon, hogy változatos, dinamikus megjelenést teremts velük. Dőlj hátra, és élvezd a fény és az árnyék érdekes játékát, talán egy olyan nonfiguratív dísszel kombinálva, mint a STEN.

Retro hatású kis asztali lámpa


Az ALBERT-hez hasonló kis asztali lámpa ragyogó fényforrás, és tökéletes a „hygge” hangulat megteremtéséhez. A zsákvászon-hatású anyag melegséget sugároz, a fény pedig lágy ragyogással süt át a finom kis lyukakon. 

Te milyen kiegészítőkkel teremtesz hygge hangulatot a nappalidban? Oszd meg velünk egy hozzászólásban..

 

Tudjon meg többet

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei