Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Hét | Akár 60% kedvezmény

3 különböző hálószoba stílus

A hálószoba színe és stílusa meghatározza a hangulatot

Te melyik típus vagy? Tetszik a friss és nyugodt légkör, a meleg és a puha, vagy inkább a könnyű és levegős dolgokat preferálod? Könnyedén kialakíthatsz egy olyan hálószobát, amely megfelel a személyiségednek. Inspirálódj az alábbi 3 különböző enteriőr alapján és fedezd fel milyen különbséget jelentenek a különböző stílusok egy fehér hálószobában. A textíliák, az ágyneműk, a világítás és a dekoráció különböző elemeinek kombinálásával létrehozhatsz egy olyan hálószobát, ahol otthon érezheted és kipihenheted magad.

Skandináv színek a hálószobában

Ha szereted a hűvős és nyugodt légkört, akkor használj visszafogott színeket és természetes anyagokat mint a fa és egyéb növények. Légy minimalista. Az ADA ágyneműhuzat GOTS hitelesített organikus pamutból készül. A perkálszövésű pamut huzatok az alvást is stílusossá varázsolják. A finom, szorosan szőtt anyag rendkívül finom tapintást és kellemes matt textúrát kölcsönöz az ágyneműnek. Nyugodt hangulatot sugároz, amit ha pár fonott kosárral és egy váza fűszállal kombinálsz máris van egy hamisítatlan skandináv tengerparti stílusú hálószobád. 

 

Melegséget árasztó nőies hálószoba színek

Egy melegebb hangulatú hálószoba kialakításához használj erősebb égetett színeket, fa bútorokat és zöld növényeket. Ebben a hálószobában az ANDREA ágyneműhuzatot kombináltuk a törtfehér, terrakotta és sárga színű TULPAN szőnyeggel és a égetett piros színű THEODOR lámpákkal. Dekorként pedig JARLE kosarakat használtunk lila és sárga AXEL kaspókkal. Az ágynemű homokszínű hullámos vonalai és a kosarak finom mintái egy vidám és felszabadult légkört teremtenek a hálószobában. 

 

Egy könnyed hangulatú hálószoba

Ez az enteriőr egy vizuális űrutazásra hív. A SIRI ágyneműhuzat sötétkék alapra nyomtatott csillagjegy mintáival mindenki számára vonzó, aki szeret kicsit elgondolkodni az élet nagy dolgain lefekvés előtt - vagy azok számára, akik érdeklődnek a csillagászat iránt. További utalások is vannak az égboltra. A háttérben a MANDRUP kaspó növényei új magasságokba törnek, míg a kört formázó ESGIR mécsestartó könnyeden helyezkedik el a légies RAMSDAL asztalon. A megnyugtató hangulatot árasztó hálószoba tökéletes környezet a könnyű és nyugodt alváshoz. 


Neked melyik hálószoba a kedvenced? Írd meg nekünk kommentben.

 

Tudjon meg többet

A beszerző kedvenc függönyei

Az év színe

A legjobb Valentin-napi ötleteink otthonra

Várd a tavaszt nyugalmat árasztó kékeszöld árnyalatokkal

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.