Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Fa kerti bisztrószett asztallal és két székkel, fa nyugszékszett egy erkélyen a tengerparton

Fa kerti asztal és szék az erkélyre vagy a teraszra

Az idei tavaszi szezonban a fa válik a teraszok és erkélyek főszereplőjévé - jó okkal. Az időtlen fa bútor olyan tiszta és természetes külsőt kölcsönöz a külső tereknek, amelyet máshogyan lehetetlen elérni. A BEVTOFT asztalból és 4 VEN összecsukható székből álló kerti bútorszett tökéletes példája a fa kerti bútorok tipikus rusztikus bájának.

Wooden garden set with table and 4 chairs on a wooden patio

 

A fa kerti szettek népszerűek meleg, természetes tónusaik miatt, valamint azért is, mert sokféleképpen kombinálhatók más anyagokkal. A TAGESHOLM fa ülőgarnitúra világos, puha párnái kellemes kontrasztot alkotnak a kemény, sötét fa kerettel.

Wooden lounge set with lounge table, lounge sofa and 2 lounge chairs on a patio by the ocean


A fa kerti bútorok egyedi darabok, de ugyanakkor klasszikus, időtlen módon szépek is, így rattan és fém bútorokhoz is jól illenek.

Ha a vendégek hazaindultak a csodás ebéd vagy vacsora után és már nincs rájuk szükség, A BEVTOFT asztalt és a VANTORE székeket összecsukva tárolhatod a következő vendégségig.

Garden set with wooden garden table and 4 wooden garden chairs on a patio

 

Ha az extra ülőhelyek mellett tárolóhelyekre is szükséged van, a kettő tökéletes kombinációja a KARLBY tárolódoboz egy vastag, kényelmes ülőpárnával a tetején.

Garden storage box, a lantern and a planter on a wooden patio


A JYSK minden fa bútora FSC® minősítéssel ellátott faanyagból készül. Az FSC (az erdők felelősségtudatos felhasználásának a biztosítására alapították) egy nemzetközileg elismert nonprofit szervezet. Az FSC® N001715 minősítés a biztosítéka a felelősségtudatos fakitermelésnek és a helyi lakosság és élővilág életkörülményeinek javításának a világ legszegényebb országaiban. Amikor FSC minősített terméket vásárolsz, te is hozzájárulsz a világ erdeinek védelméhez.

A legtöbb fa bútorunk eukaliptuszfából vagy tikfából készül: ezek kemény, strapabíró faanyagok, amelyek természettől fogva magas olajtartalmuknak köszönhetően hatékonyan ellenállnak az elemeknek, a korhadásnak és rothadásnak - ezen kívül pedig kellemes vörösesbarna színük van, ami csodásan mutat a teraszon. Tapintásra simák és selymesek, így jól esik a belőlük készült napozóágyon elnyúlva szenderegni egy napos, meleg délutánon a verandán.

Wooden sun lounger on a sunny patio


A fa kerti bútor kezelést és ápolást igényel, ha még sok nyáron szeretnéd használni. Tanuld meg, hogyan gondoskodhatsz megfelelően fa bútoraidról, hogy elkerülhesd idő előtti megrepedezésüket vagy tönkremenetelüket.

Tudjon meg többet

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Pihentető tér a medenceparton

Dobd fel a kertedet gyönyörű pavilon dekorral