Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Gamer szék ülőkéje

Az egyik legjobb gamer székünk hosszú távú játékhoz

Ismerd meg a LEGEND ABILDAA gamer széket: egy csúcsminőségű gamer szék, amelyet gamerek hívtak életre, akik szerint a megfelelő eszközök kulcsfontosságúak a maximális teljesítmény eléréséhez. Az ABILDAA beépített ergonómikus háttámasszal és tömör habszivacs párnákkal ad maximális támogatást - így te is tovább bírod.

 

Fekete gamer szék különböző szögekből

 

A beépített deréktámasz könnyedén állítható mérethez és üléshelyzethez. Így nincs szükség külön derékpárnára, amely tönkretenné az összhatást, és nem foglal helyet, amikor nincs rá szükség.

A szék formázott tömör habszivacsból készül, amely sokáig megőrzi a formáját és állagát, akár intenzív használat esetén is. A 3D karfák puha bevonatúak és teljesen állíthatóak: fel-le, előre-hátra és körbeforgatva is.

Az ülőke alatti multi-butterfly 2020 lengő mechanizmus lehetővé teszi a fokozatmentes beállítást, a háttámla pedig akár 135 fokban dönthető, így kellemes két játék között relaxálni benne és hátradőlve kicsit kiengedni a feszültséget.

A minőségi gázpatronos rendszernek köszönhetően a szék magassága fokozatmentesen állítható. A széket egy stabil nylon talp támogatja, amely nyomásra kioldó kerekekkel rendelkezik.

Beépített állítható deréktámasztó rendszer

A gaming chair with lumbar support built into the backrest

A külön derékpárna hiánya nem akadályozza meg az ABILDAA széket abban, hogy megfelelő alátámasztást nyújtson a hosszú játékkal töltött napokon. A támlába épített deréktámasztó rendszer vastagsága igény szerint finomhangolható 5 cm-ig.

A formázott habszivacs kényelme

Feket gamer szék háttámlája

A lehető legnagyobb kényelem érdekében az ABILDAA széket optimális sűrűségű és tömörségű habszivacsból készítették, amely kényelmet és alátámasztást nyújt, és sokáig megőrzi a minőségét. A szerkezet váza strapabíró fémből készül, az ülőke és a háttámla párnázása pedig képes hosszú órákon keresztül is megfelelő támaszt nyújtani, így pedig hozzájárul az egészséged megőrzéséhez is.

3D puha borítású párnázott karfák

Fekete gamer szék 3D állítható karfával


A 3D karfák gondoskodnak róla, hogy bármilyen helyzetben élvezhesd az ABILDAA szék kényelmét: akkor is, ha hátradőlve pihensz, és akkor is, ha felülve játszol. A karfa könnyedén állítható előre-hátra, fel-le, vagy akár körbe is forgatható.

Multi-butterfly 2020 lengőmechanizmus

Multi-butterfly funkció a fekete gamer szék alján


Az ülőrész beállítását is teljesen te irányítod: a multi-butterfly lengőmechanizmus segítségével beállíthatod, hogy az ülőke milyen szögben és hogyan billenjen, ahogyan a számodra kényelmes. Az ülőrész billenésének szögét fokozatmentesen állíthatod és bármelyik pozícióban rögzítheted. A magasság beállítását is ez a mechanizmus vezérli.

Összességében ez egy szuper kényelmes, kiváló minőségű, trendi megjelenésű gamer szék a hosszú játékkal töltött órákra a képernyő előtt - mi más kellene még egy kiváló gamer székhez?

Tudjon meg többet

Alakítsd át a dolgozószobád költséghatékonyan

Alakítsd át a dolgozószobád költséghatékonyan

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Reflektorfényben a LIMFJORDEN sorozat

Reflektorfényben a LIMFJORDEN sorozat

Így pezsdítsd fel a dolgozószobádat, irodádat

Így pezsdítsd fel a dolgozószobádat, irodádat