Vendégágy – egy praktikus megoldás

Előfordult már, hogy meghívta családját vagy barátait vendégségbe, de nem gondolt arra, hogyan fogja elszállásolni őket? Vendégágyak segítségével gyorsan és egyszerűen megoldhatja az ilyen helyzeteket. A JYSK széles választékban kínál praktikus vendégágyakat, amelyek könnyen mozgathatóak és összecsukhatóak, aminek köszönhetően nem foglalnak felesleges helyet a mindennapok során. A kínálatunkban található vendégágyak egyszemélyesek, és fém és acél szerkezettel, fa ágyráccsal és többféle matraccal elérhetőek, többek között 7, 9 és 11 cm vastag poliéter és memory habszivaccsal. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n.

Praktikus és sokoldalú vendégágyak

A vendégágyak általában olyan összecsukható, könnyen mozgatható ágyak, amelyek a vendégek távozásával egyszerűen elpakolhatóak anélkül, hogy sok helyet foglalnának otthon. A kínálatunkban található vendégágyak egyes modelljei görgőkkel vannak felszerelve a könnyebb mozgatás érdekében. A vendégágyat nyáron akár napozóágyként is használhatja a kertben vagy a teraszon. 

Az összehajtható matracok, felfújható matracok és kanapéágyak is használhatóak vendégágyként - a JYSK kínálatában ezek mind megtalálhatók.

Ha fel szeretne készülni vendégei fogadására, olvassa el az ezzel kapcsolatos útmutatónkat.

Vendégágyak káros anyagok nélkül

Az OEKO-TEX a világ vezető egészség-és környezetkímélő textilmárkája. A márka tanúsítványának jele garantálja a JYSK és a vásárló számára, hogy a termék egésze - a nem természetes részeket, például a cipzárakat is beleértve - nem tartalmaz az egészségre közismerten káros anyagokat.