Vendégágy – egy praktikus megoldás

A JYSK vendégágyai gyors és egyszerű megoldást nyújtanak. Előfordult már, hogy éjszakára otthonában marasztalta családját vagy barátait, és tulajdonképpen bele sem gondolt, hogy hol fognak elférni? Előzze meg az ilyen kellemetlenséget! A vendégágy okos megoldás, mivel könnyen mozgatható és ha nincs szükség rá, összecsukható és így nem foglal fölösleges teret otthonában a mindennapokban. A JYSK-nél a különböző méretű, színű és minőségű vendégágyak, vendégmatracok széles választéka elérhető. Vendégágyaink egyszemélyesek, habszivacs vagy memóriahabos matraccal és fa szerkezettel. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a matracok különböző vastagságúak.

5 termékek
  5 termékek

  Vendégágy előnyök és lehetőségek

  A vendégágyak többnyire összecsukható ágyak, amelyeket a vendégek távozása után elrakhatunk. Egyes modellek görgőkkel is rendelkeznek, így összecsukva könnyen betolhatók a szekrény mögé vagy a sarokba a legközelebbi alkalomig. A vendégágyát akár magával is viheti, ha nem otthon tölti az éjszakát. Az ágy könnyen szállítható, és ha aludni térne, gyorsan elkészítheti fekhelyét. A vendégágyak nyáron napozóágynak is használhatók.

  Az összehajtható matracok, dupla matracok és kanapéágyak is használhatók vendégágyként - a JYSK kínálatában ezek is megtalálhatók.

  Vendégágyait felszerelheti a JYSK kínálatában nagy választékban található olcsó ágyneműhuzat-garnitúrákkal, így vendégeinek nem kell saját ágyneműt hozniuk. 

  Ártalmas vegyi anyagok nélkül

  Az OEKO-TEX a világ vezető egészség-és környezetkímélő textilmárkája. A márka tanúsítványának jele garantálja a JYSK és a vásárló számára, hogy a termék (a nem természetes részeket, pl. cipzárakat is beleértve,) nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek ismereteink szerint ártalmasak lehetnek az egészségre.