Matracvédők minden matrachoz

Matracvédő segítségével megóvhatja matracát a folyadékoktól és szennyeződésektől. A matracvédők speciális vízálló és légáteresztő réteggel vannak ellátva, ennek köszönhetően pedig a matraca száraz és tiszta marad, meghosszabbítva annak élettartamát.

A matracok sok okból is hamarabb elhasználódhatnak - bár természetesen az általános használat is fáradtabbá teszi a matrac anyagát, a szennyeződések és a nedvesség felgyorsítják ezt a folyamatot. A matracvédő megóvja a matracát a foltoktól és a nedvességtől, illetve segít tisztán és higiénikusan tartani azt. Mivel nem kis költség egy új matrac vásárlása, vízálló lepedő segítségével meghosszabbíthatja jelenlegi matraca élettartamát. A matracvédő segít megelőzni a poratkák megbújását is, mivel a matracvédő gyakori tisztításával azok nem terjednek át matracára. A vízálló lepedőt gumis szegéllyel vagy szalaggal rögzítheti matracához, hogy az mindig a helyén maradjon. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

2 termékek
  2 termékek

  Mosás és karbantartás

  A matracvédők egyszerűen levehetőek a matracról, és mosógépben moshatók. A matracot, fedőmatracot vagy fekvőbetétet nehéz lehet kimosni, és előfordul, hogy ezeknek csak a huzata mosható - gyakran a legtöbb, amit tehetünk, egy alapos szellőztetés. A legtöbb matracvédő azonban 60 fokon mosható, így mosáskor a poratkáktól is megszabadulhat, mielőtt még elszaporodnának.

  Vannak antibakteriális és hipoallergén matracvédők vagy fekvőbetétvédők is, amelyek megakadályozzák a poratkák és a baktériumok megtelepedését.

  A matracvédők előnyei

  • megóvják a matracot a szennyeződésektől és a nedvességtől
  • meghosszabbítják matraca élettartamát
  • segítenek tisztán és higiénikusan tartani matracát
  • segítenek megelőzni a poratkák terjedését
  • könnyen tisztíthatóak

  Melyik matracvédő a megfelelő?

  Olyan matracvédőt érdemes választani, amely illik a matraca méretéhez és az egyéni igényeihez. A matracvédők készülhetnek poliészterből, pamutból vagy kevert anyagból is. Alaposan gondolja meg, mi lenne az Ön számára a legideálisabb, illetve van-e szüksége védelemre a baktériumokkal és a poratkákkal szemben. Amennyiben bizonytalan az Önnek megfelelő matracvédő kiválasztásával kapcsolatban, áruházi kollégáink szívesen állnak rendelkezésre.

  Matracvédők káros anyagok nélkül

  Matracvédőink STANDARD 100 by OEKO-TEX® jelöléssel vannak ellátva. A STANDARD 100 by OEKO-TEX® címkével rendelkező textiltermékek nem tartalmaznak a textilgyártásban használt kémiai anyagokból egészségre ártalmas mennyiséget.