Szúnyogháló ajtóra és ablakokra

A melegebb évszakok közeledtével szívesen szellőztetünk egyre többet, beengedve a friss tavaszi vagy nyári levegőt, azonban a házba beszökő szúnyogok, legyek és egyéb rovarok könnyen megzavarhatják nem csak a napközbeni pihenést, de az éjszakai alvást is. Szép időben a kertben vagy a teraszon is szívesen töltünk egyre több időt, így az állandó ki-bejárás következtében az ajtón is könnyen beszöknek a rovarok. Egy szúnyogháló segítségével a melegebb hónapokban is kártevő és -rovarmentesen tarthatja az otthonát. A JYSK választékában ablakra és ajtóra való szúnyoghálókat is találhat, amelyek könnyű, áttetsző anyagokból készülnek, biztosítva, hogy a napfény beáramoljon otthonába, a rovarokat viszont távol tartsa attól. Szúnyoghálóink könnyen felszerelhetőek és a megfelelő magasságúra és szélességűre igazíthatóak. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Hatékony védelem a rovarok ellen

Az agresszív szúnyogok, hangos legyek, poloskák és egyéb kártevők és rovarok rendkívül zavaróak, amikor egy kis otthoni pihenésre vágyunk anélkül, hogy egész nap a házba beszökött rovarokat kergetnénk egy légycsapóval. A rovarok kint tartására pedig nincs is jobb mód, mint a megelőzés - egy szúnyoghálóval könnyen védekezhetünk a szúnyogcsípések és a hangos zümmögés ellen, biztosítva a napközbeni pihenést és a zavartalan alvást. Választékunkban ablakra és ajtóra szerelhető szúnyoghálókat is talál, így könnyen kiválaszthatja az Ön igényeinek megfelelő darabot.

Zavarják az otthonába beszökő legyek? Olvassa el útmutatónkat, melyben megosztjuk Önnel, hogyan tartsa távol otthonától a legyeket és más rovarokat.