Tálalóasztal, konzolasztal - egy sokoldalú bútordarab

Egy konzolasztal bármilyen stílusú otthonba könnyen beilleszkedik. Akár asztalra van szükség a folyosón, akár a nappaliba vagy a hálószobába kelne el egy kis extra tárolófelület, egy tárolóasztal jó megoldást jelenthet. A JYSK-nél többféle konzolasztalt, körasztalt találhat, változatos alapanyagokból, különböző méretekben és stílusokban. A konzolasztalok alkalmasak kisebb dísztárgyak kiállítására vagy praktikus tárolóelemnek is. Tálalóasztalaink kaphatók tölgy, fém, szilárd fenyő és bambusz kivitelben, úgyhogy Ön is könnyen megtalálhatja az otthonába illőt. 

    Étkező - Tálalóasztalok

    Hangulatteremtő konzolasztalok és tálalóasztalok

    A tálalóasztal vagy konzolasztal a fal mellé állított kisméretű asztal. Alig igényel helyet, mégis új élettel töltheti meg a helyiséget. A konzolasztalok barátságos hangulatot teremtenek a nappaliban, de a közlekedőben elhelyezve is jó szolgálatot tehetnek, mivel kis szélességük ellenére számos célra alkalmasak. A JYSK legtöbb konzolasztala rendelkezik fiókokkal vagy kosarak számára kialakított hellyel, így praktikus tárolómegoldásként szolgálhat.

    A konzolasztalok szinte megkövetelik, hogy az ember az egyéniségének megfelelő dísztárgyakat helyezzen rá: gyertyát, virágot, kiegészítőket, apróságokat, lámpást – vagy valami egészen mást. Az asztalra helyezett tárggyal a kívánt stílust kölcsönözheti a nappalinak, az előszobának vagy a hálónak.

    Látogasson el a legközelebbi JYSK áruházba, vagy tallózzon honlapunkon – biztosan talál olyan konzolasztalt, amely teljessé teszi otthona arculatát megfizethető áron.