Tálalóasztal, konzolasztal - egy sokoldalú bútordarab

Egy tálalóasztal szinte bármely otthon enteriőrjébe könnyen beleillik - akár asztalra van szükség a folyosón, akár plusz tárolóhelyre a nappaliban vagy a hálószobában, egy tárolóasztal stílusos és praktikus megoldást jelent. Nem csak tárolóbútorként, de kisebb dísztárgyak kiállítására is kiválóan alkalmas. A JYSK széles választékban kínál tálaló- és sminkasztalokat, különöző anyagokból, színekben és méretekben, így könnyen megtalálhatja az Ön igényeinek megfelelő darabot. Válasszon acél, bambusz, tömör fenyő és edzett üveg bútoraink közül. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Hangulatteremtő tálaló- és sminkasztalok

A tálalóasztal egy kisebb bútor, amely általában a fal mentén helyezkedik el. Nem foglal sok helyet, mégis életre kelti a szoba berendezését, hangulatos légkört teremt, és nem utolsó sorban rendkívül praktikus is. A JYSK tálalóasztalainak többsége fiókokkal és/vagy polcokkal rendelkezik, így egyszerűen tárolhatja dolgait és mutathatja be dísztárgyait, például gyertyáit, műnövényeit vagy kisebb szobrait

Kínálatunkban sminkasztalokat is talál, fiókokkal és tükörrel felszerelve. Ez rendkívül kényelmessé teszi a reggeli készülődést, ugyanis a sminkasztalt egy kisebb székkel vagy ülőkével is kiegészítheti, hogy ne hosszasan a fürdőszobatükör előtt álldogáljon - ráadásul a sminkasztalnak hála nem az egész család ugyananott tömörül.