Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Két példa arra, hogy hogyan tudod térelválasztó függönyöket: Hálószobának és irodának.

Újítsd meg az otthonod függönyökkel

Függönyöket  több célra is felhasználhatod az otthonodban. Nem csak megvédenek a naptól, vagy akár bent tartják a hideget, meleget, hanem privát szférát is biztosítanak. Használhatod ugyancsak akár a szoba közepén, különböző terek kialakítására.

Alakíts ki egy hálószobát a nappaliban 

Amikor a gyerekek felnőnek, szükségük lesz egy saját szobára, így megmarad számodra a nappali. Ha egy nagyobb nappalival rendelkezel, alakíts ki egy helyet az ágyadnak függönyöket használva. Lógasd le a függönyt a mennyezetről, ezzel elválasztva a szobát és így ki is alakítottál egy kis sarkot az ágyad számára. Ha nincs kedved bevetni az ágyadat a nap folyamán, egyszerűen csak húzd össze a függönyt. 

Menj biztosra a színnel és olyat válassz, ami megnyugtató számodra és illik is hozzád. Az olyan fehér függönyök, mint például a MARISKO, időtlen választást jelentenek bármely helyiségben és bármilyen dekorációs stílushoz. 

Fehér függönyök az alvóhelyiség és nappali elkülönítéséhez


Zárd ki a dolgozószobát a látképből 

Használhatod a függönyöket arra is, hogy kizárd a dolgozószobádat azokon a napokon az otthonodban, amikor nem kell dolgoznod. 

Egy nagy nappaliban valószínűleg szentelnél egy kis helyet home officenak is. De a szabadnapokon vagy munka után, ki szeretne a feladatokra és a teendőkre gondolni? Egyszerűen húzd össze a függönyöket és máris meg tudod szüntetni az irodád látványát. Ehhez ideális például a bézs színű AUSTRA, ami rendkívül stílusos és sok színhez is passzol, így szép háttérként is szolgálhat az online meetingeiden.


Használj függönyt különböző helyiségek kialakítására a nappalidban

Még ha nem is érzed úgy, hogy el kéne takarnod egy-egy szobára a rálátást, akkor is bátran használhtsz függönyöket – a függönyök ugyanis ideálisak, hogy barlangszerű hangulatot hozzanak létre a nappaliban, elkülönítve azt az étkezőtől. A BOLMEN két árnyalatban is elérhető: törtfehér és meleg szürke színekben. Mindkét változat könnyed, légies megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, otthonos és meghitt légkört teremtve.

A tiszta és rendezett alvókörnyezet elősegíti a pihentető éjszakai alvást, így a különféle ruhák és holmik elrejtése remek ötlet az alvás minőségének javítására. Függönyök segítségével egyszerűen létrehozhatsz egy mini gardróbszobát a hálóban, elrejtve mögöttük a ruhaállványt és a szennyeskosarat.

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül