Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Bútorok erkélyhez

Négy egyszerű ötlet ahhoz, hogy az erkélyed otthonos legyen

Egy erkély tökéletes helyszín a relaxációhoz, legyen szó napsütötte reggeliről vagy esti könyvolvasásról. Ezért is fontos, hogy barátságos, nyugodt hangulatot keltsen. A méretétől függetlenül lehet díszíteni, kedvedre alakítgatni az erkélyedet. Honnan is indulj el? Ez már kicsit nehezebb, ezért is szedtünk össze Neked pár olcsó, mégis szuper ötletet!


1. Kinti pihenés

Ha van elegendő helyed egy napozóágyhoz, mindenképp szerezz be egyet, nem fogod megbánni! Ha erre nincs lehetőséged a kevés hely miatt, akkor elég egy kényelmes kerti szék is. Választhatsz magadnak egy kisebb asztalkát is, így egy két személyes vacsora romantikus hangulatát is tökéletesen megteremtheted. 

Sun lounger as patio and balcony furniture

2. A párnák és a takarók kényelmet biztosítanak

Legyenek kéznél kényelmes párnák és egy melegebb kinti takaró is, így ha fáznál este, nem kell a pulcsik és a hosszú nadrágok után kutatni! Ha nagyobb méretű az erkélyed és több vendéged szokott lenni, ők is értékelni fogják a kényelmes kiegészítőket. 
 Bright coloured childrens garden chairs

3. A természet közelsége 

Mi lehetne még az erkélyeden? Hát növények! Igazából a növényekkel sosem lehet betelni, annyit tegyél amennyi helyed csak van (és persze amennyivel tudsz is foglalkozni), hiszen sokkal élénkebbé varázsolják a helyszínt. Persze nem csak dísznövényeket de fűszernövények is használhatsz, ezzel kialakítva a saját kis városi kertedet! Ha nincs elég helyed, akaszd föl őket.


Balcony flowers, plants and hanging baskets

4. Aladin tudta, hogy a szőnyegeket lehet kint is használni

A szőnyeg használata elsőre furcsának hangozhat, hiszen főképp a házon belül használunk őket. De léteznek olyan szőnyegek is, amiket kültérre is lehet alkalmazni. Egy puha szőnyeg olyan érzetet kelt a friss levegővel kombinálva, mintha a fellegekben járnál.  

Az erkély nem a tárolószekrényed 

Ha lazítani szeretnél az erkélyeden, ügyelj arra, hogy ne tárolásra használd. Az ott kialakult káosz zavarhat a nyugodt pihenésben, ráadásul a vendégeid szemében is kevésbé lesz vonzó az erkély. Ezért is minden olyat, ami nem odavaló, tegyél el máshova, és alakítsd ki a saját kis oázisodat.


 

Tudjon meg többet

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Útmutató: A megfelelő kerti tároló láda kiválasztása

Útmutató: A megfelelő kerti tároló láda kiválasztása

Útmutató: Hogyan válaszd ki a megfelelő kerti széket

Útmutató: Hogyan válaszd ki a megfelelő kerti széket

Útmutató: Hogyan válaszd ki a tökéletes kerti asztalt

Útmutató: Hogyan válaszd ki a tökéletes kerti asztalt