Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Három bambusz lámpa lóg az étkezőasztal és a rattan asztali lámpa fölött

Lásd új fényben az otthonod

Vigyél fényt a téli sötétségbe. Dekorfényekkel és jól megválasztott lámpákkal megváltoztathatod otthonod hangulatát és egy kis büdzsével is nagy hatást érhetsz el.

Vigyél fényt a téli sötétségbe

A tél lehet hosszú és sötét, de kis fényforrásokat elhelyezve otthonodban kellemes és meleg légkört teremthetsz, amitől a tél egy kicsit rövidebbnek tűnik majd.

Rattan asztali lámpa és bambusz állólámpa

Az ALBERT dekoratív asztali lámpát polcokra, konzolasztalokra vagy éjjeliszekrényekre is teheted. A lámpa rattanból készült, amely meleg fényt és gyönyörű árnyékhatást kelt.

Ha egy kicsit több fényre van szükséged, választhatod DANI állólámpánkat is. Tökéletes a sötét sarkok megvilágítására. A DANI bambuszból készül.

Egy másik gyönyörű állólámpa a KRISTOF. A dizájn klasszikusabb és elegánsabb, így a legtöbb otthonba jól illeszkedik. A KRISTOF magassága miatt jobban szétszórja a fényt a szobában. Használd a mennyezeti lámpa kiegészítéseként. Tökéletes lehet a kedvenc olvasóhelyed mellett.

Hygge hangulat dekorfényekkel

A fény nem csak fény. A megfelelő díszvilágítással hangulatos otthont teremthetsz. Télen nem esik nehezünkre visszavonulni kicsit és bekuckózni az otthonunkba. Sajnos ilyenkor azonban elég kevés természetes fényhez jutunk és egy lámpa a szobában nem biztos hogy elég.

Három bambusz lámpa lóg az étkezőasztal fölött


Az étkezőben több függőlámpát is sorba rendezhetsz. SIGVARD bambuszból készült, vonzza a tekintetet modern megjelenésével.

Fekete asztali lámpa irodai asztalon
Asztali lámpa PATRIK ÁTM14xMA45cm fekete
7500 Ft/db
9990 /db
Megtakarítás 24%


Ha szeretnéd feldobni a hangulatot egy helyiségben, akkor érdemes különféle fényforrásokat használni. A PATRIK asztali lámpa praktikus az íróasztalon, de a nappaliban egy polcon vagy könyvespolcon is tökéletes.

A gyertyák hangulatos és dekoratív kiegészítő fényforrások. Ha szeretnéd meghittebbé tenni a szobát, gyújts meg néhány gyertyát és világítsd meg velük a sötét sarkokat is.

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül