Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Lakberendezési tippek tükrökkel

Lakberendezési tippek tükrökkel

A tükrök már nem csupán praktikus, funkcionális darabok, hanem fontos dizájn elemek az otthonainkban. A tükröket már nem csak arra használjuk, hogy megnézzük benne hogy áll a hajunk, vagy a ruhánk. A tükrök, melyek díszítő elemként szolgálnak, dinamikusabbá teszik a szobát.

Íme, néhány inspiráló ötlet, hogyan dobd fel tükrökkel a beltért. Megmutatjuk, hogyan teheted a szobáidat tükrökkel látszólag nagyobbá és világosabbá.

Használj tükröket, hogy a nappalid nagyobbnak és világosabbnak hasson

Ha szeretnéd, hogy a nappalid nagyobbnak tűnjön, és egy tágasabb hely érzését szeretnéd kelteni, jó ötlet elhelyezni egy nagy tükröt az egyik falon, mivel az visszatükrözve a nappalit tágasabb tér hatását fogja kelteni. A fali tükrök nagyon hatásos dizájn elemek. A nappalid egy új, sokkal nagyobb szoba benyomását fogja kelteni.

Ha szeretnél egy tükröt a nappalidba, de kevés a hely, kiakaszthatod a falra képek helyett. Íme, néhány ötlet, hogyan tedd a tükröket a fali dekoráció részévé, ha szimpatizálsz egy kevésbé tradicionális ötlettel.


Tükörrel nagyobbnak tűnik a szoba

Nagyítsd vizuálisan a kisebb szobákat tükrök használatával

Ha több kis szoba és helyiség van az otthonodban (folyosó, gyerekszoba, fürdőszoba, vendégszoba stb.), nagyszerű ötlet a tükrök használata. Nagy tükrök használatával becsaphatjuk a látásunkat, mert úgy érzékeljük, mintha jóval nagyobb lenne a szoba, vagy ha függőlegesen van elhelyezve, akkor egy másik helyiségnek is tűnhet a tükörkép.

 

Tükörrel nagyobbnak tűnik a szoba

Fordítsd hasznodra a tükrön visszaverődő fényt

A természetes fénynek számos pozitív hatása van, ezért nagyon fontos, hogy beengedjük az otthonunkba. A természetes fénynek pozitív hatása van a hangulatodra és az immunrendszeredre is. Ezen felül jobban kiemeli a formákat és a színeket a szobában.

Az elegendő napfény életbevágóan fontos, főleg télen. Tükrök használatával jobban ki tudod használni a szobába beáramló természetes fényt, ami az energia szinted is megemeli.


Tükör

Használd a tükröket, „mozgatható ablakként”

Bizonyos mértékben a tükröket „mozgatható ablaknak” is le lehetne hívni. Azáltal, hogy a tükrök visszaverik a napfényt, fokozod a természetes világosságot a szobában. Ez jót tesz a környezetednek és az egészségednek is. A világosabb szobák nagyobbnak hatnak, mint a sötétek. Mindeközben a visszaverődő napfény helyettesíti a mesterséges világítást a szobában.



Tükör

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül